Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Taksitle çin malı motosiklet almak.

REKLAM ALANI
    motorine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Merhabalar. Uzun zamandır motosikletimi satmaya çalışıyordum sonunda satmayı başardım.
    Piyasaya bi göz gezdirince gerçekten elimdeki parayla alabileceğim motosiklet yoktu.
    Sarı sitede Cfmoto 250sr modelini gördüm vade farksıız 12 taksitle 169.000TL.
    Hesap yapınca peşin 80 verince kalan 89/12 aylık 7 bin tl ye denk geliyor ve bunu ödemek beni çok zorlamaz.
    ama düşününce gerçekten mantıklı geliyor sonuçta 1 yıl sonra o 7 bin tl nin değeri düşecektir.
    Sizden bi akıl almak istedim sizce mantıklı bir şey mi sonuçta elimdeki parayla alabileceğim vitesli bir motosiklet yok denilecek kadar az. olanlara zaten bindim.
    Üste biraz nakit koy daha uyguna al diyebilirsiniz öyle bir şansım yok.
    Çin malı motora 170 bin verilir mi? diyecekler de olacaktır.
    Aslında nakit param o civarda olsa ben de kilometreli bir japona yönelirdim.
    Gerçekten kararsız kaldım. Al diyin de içim rahatlasın.
    Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Downtown 250i
    Nakitiniz cebinizde kalsın istiyorsanız verilir. Ben öyle yapıyorum. Hatta tamamını kartla çekerdim ben olsam aylık açıkta kalan kısmı kenardaki paranızdan alarak denklestirirsiniz.
    motorine bunu beğendi.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Boş ver hocam hayat geçiyor, üçünü beşini düşünmeye gerek yok.

Al gitsin.

Bu enflasyonist ortam da ne alırsam kaar.

Gayet te yakışıklı motosiklet bence o paraya değer.
    motorine bunu beğendi.

Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Alıntı Hope77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nakitiniz cebinizde kalsın istiyorsanız verilir. Ben öyle yapıyorum. Hatta tamamını kartla çekerdim ben olsam aylık açıkta kalan kısmı kenardaki paranızdan alarak denklestirirsiniz.
    cebimde kalsın değil de nakitim ona yetmediği için mantıklı geliyor. Tüm nakitimi verme sebebim ise hem limitim yetmiyor hem de ne kadar fazla verirsem o kadar indirim oluyor. ha çok değil toplam 3 5 bin, o paraya da koruma takozu falan alırım diye düşündüm.
    Ha bu arada Sigorta için uygun fiyat vetecek acente biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı motorine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cebimde kalsın değil de nakitim ona yetmediği için mantıklı geliyor. Tüm nakitimi verme sebebim ise hem limitim yetmiyor hem de ne kadar fazla verirsem o kadar indirim oluyor. ha çok değil toplam 3 5 bin, o paraya da koruma takozu falan alırım diye düşündüm.
    Ha bu arada Sigorta için uygun fiyat vetecek acente biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
    Motosiklet sigortası için MRT sigorta ile çalışıyorum, hem trafik sigortası hem kasko için diğer acentelere göre daha iyi fiyat çıkıyor. 2017 yılından beridir onlarla çalışıyorum, bütn işlerimi telefonla hallettim, ofisleri nerededir kimlerdir onu bilmiyorum bile. Ben de başka motorcudan öğrenmiştim onları.

Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet sigortası için MRT sigorta ile çalışıyorum, hem trafik sigortası hem kasko için diğer acentelere göre daha iyi fiyat çıkıyor. 2017 yılından beridir onlarla çalışıyorum, bütn işlerimi telefonla hallettim, ofisleri nerededir kimlerdir onu bilmiyorum bile. Ben de başka motorcudan öğrenmiştim onları.
    Bugün aldım motosikletimi. 4650 TL ye geldi drifte 5400 vermiştim biraz garip oldu.

Tokus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün aldım motosikletimi. 4650 TL ye geldi drifte 5400 vermiştim biraz garip oldu.
    hayırlı olsun, hangi sigorta şirketi
    tickles my pickle to see that motor wiggle

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    motosikletiniz hayırlı olsun

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Motorunuz hayırlı olsun.

Ben Nisan ayında ikinci motora trafik sigortası 4500 liraya yaptırmıştım.

kuva.la - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Duke
    Sürmek için alıyorsan al, ikinci elde kaça elimden çıkarırım gibi bir sorun varsa bayiden çıktığı gün 140.000tl'ye satamazsın, piyasası böyle. İlerde ne olacağı belirsiz ama 2. el çok ölü şuan. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Türkiye sigorta hocam sigortamnet üzerinden aldım teklifi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Rodajdayken bile aşırı keyif alıyorum motordan. 3 güne rodajı bitiririm büyük ihtimal üzerinden inmiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler