Vitesli motorsiklet tavsiye
Reklamlar
-
Merhabalar yaklasik iki sene ve neredeyse 10 bin kilometre boyunca pcx 125 kullanicisiyim ama malum sebeplerden motorumu satip o fiyatlarda yada bir tik altinda seri giden bir vitesli motora gecmek istiyorum 125 yada 250 olmasi farketmez eski ve saglam motorlarda tercihimdir
Reklamlar
-
-
Ns200 güzel bir tercih olabilir.
-
TE=Motoseverrr;4789603]Ns200 güzel bir tercih olabilir.[/QUOTE]
Kronikleri beni korkutuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
manifest adlı üyeden alıntı
cb250r
nasıl?
Guzel ama ilk defa vitesliye gecicegim icin vites gostergeli yeni modelini takip ediyorum zaten sahibindende onun fiyatida uctu gitti 210 civari[COLOR="Silver"]
-
Marka ve model öneremeyeceğim ama sıfır olmasını tavsiye ederim.
-
MertÖz adlı üyeden alıntı
Kronikleri beni korkutuyor
Stop etmesi dışında pekte problemi yok, oda nadiren stop eder. Düşündüğünüz bütçe ne bilmiyorum ama olabilecek en mantıklı ve dayanıklı modellerden biridir.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Stop etmesi dışında pekte problemi yok, oda nadiren stop eder. Düşündüğünüz bütçe ne bilmiyorum ama olabilecek en mantıklı ve dayanıklı modellerden biridir.
Kanka semce 2023 30 binde gsx125s nasil
-
MertÖz adlı üyeden alıntı
Kanka semce 2023 30 binde gsx125s nasil
Suzuki'nin yedek parça fiyatları uçuk (eski yedek parça sorumlusuydum), açıkcası en azından 200cc veya 22-23 beygir motosiklet alınmalıki geçtiğinize deysin. 1 Sene içinde 30.000 kilometre nasıl yapmış orasıda ayrı bir konu, açıkçası almazdım.
-
hocam gecen hafta bir arkadasa 2015 model bir MSX 125 aldik. lastik degisimi fren ve amartisor masrafi yaptik, motoru 55 e topladik. kucuk ve hakimiyeti kolay oldugu icin tercih ettik. aslinda senin beklentin ve butcen nerelerde, ABS mi istiosun, yeni gostergemi detay verirsen daha saglikli olur.
cb250 ler, cl 250, ktm 250, huqvarna SP251 vs diye gidiyor. Ben MZ ve Jawa kullandim baslarda. senin beklentin ve cikacagin rakam nedir? hangi sehirdesin mesela bu bile etkiler. suan triumph kullanicisiyim, istanbulda yasiyor olmasam hayatta almam mesela.
-
Honda CB125F alınır, keyifle sürülür. Bisikletten hallice, çok kolay bir motor...
https://www.honda.com.tr/motosiklet/modeller/naked/honda-cb125f
-
73845 adlı üyeden alıntı
hocam gecen hafta bir arkadasa 2015 model bir MSX 125 aldik. lastik degisimi fren ve amartisor masrafi yaptik, motoru 55 e topladik. kucuk ve hakimiyeti kolay oldugu icin tercih ettik. aslinda senin beklentin ve butcen nerelerde, ABS mi istiosun, yeni gostergemi detay verirsen daha saglikli olur.
cb250 ler, cl 250, ktm 250, huqvarna SP251 vs diye gidiyor. Ben MZ ve Jawa kullandim baslarda. senin beklentin ve cikacagin rakam nedir? hangi sehirdesin mesela bu bile etkiler. suan triumph kullanicisiyim, istanbulda yasiyor olmasam hayatta almam mesela.
Kanka benim butcede 40 bin ile 70 bin civarina düştü maalesef alanyada yasiyorum motordan tek beklentim atik ve hizli bir motor olmasi bende jawa classic 250 dusundum ama hem evrakli bulmak xor hemde elimde patlarmi diye korkudan pek girisemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
[QUOTE=MertÖz;4789700]Kanka benim butcede 40 bin ile 70 bin civarina düştü maalesef alanyada yasiyorum motordan tek beklentim atik ve hizli bir motor olmasi bende jawa classic 250 dusundum ama hem evrakli bulmak xor hemde elimde patlarmi diye korkudan pek girisemedim sence jawanin 350 twin sport lari nasil cift silindir oldugu icin yine bi tedirgin ediyo ama gidisi ve sesi efsane
-
Bence tvs rtr 200 ü değerlendirebilirsiniz alacağınız bayiyi iyi seçerseniz hiç bir sorun yaşatmaz düşük yakıtı rakiplerine nazaran titreşiminin azlığı, atikliği, teknolojisi başlangıç için çok uygun bir motor nakit kampanyası varken kesinlikle değerlendirin derim.
-
hocam 400 bin kilometre Jawa yi hala memlekette kuzenim biner, bende gelip gittikce biniyorum. ne tuhaftirki hala ustasi da var yedek parcasida. iyi bir ustaya goturursen, motorun bitme gibi luksu yok. goz kapali alinabilir dusuk butceye. ben onunla defalarca yaylaya ciktim, ava gittim. yani bir jawa birde broadway bugun benim diyen araclarin yapamadiklarini yapiyor. ikisi de evladiyelik. al bin derim. Ama msx yada cbf150 de binilir.
-
Eren AKD adlı üyeden alıntı
Bence tvs rtr 200 ü değerlendirebilirsiniz alacağınız bayiyi iyi seçerseniz hiç bir sorun yaşatmaz düşük yakıtı rakiplerine nazaran titreşiminin azlığı, atikliği, teknolojisi başlangıç için çok uygun bir motor nakit kampanyası varken kesinlikle değerlendirin derim.
Hocam bir adet buldum ama sence nasil buraya ilan linkini bırakıyorum
https://shbd.io/s/SYLEUdVS
Sen rtr 200 den anliyon dimi kanka
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)