Drift L çalışmıyor yardım edin
Reklamlar
-
motorsikletimi yıkadıktan sonra 1 hafta boyunca çalışmadı 1 haftanın sonunda iterek çalıştırdım akü bitmişti çalıştırdıktan sonra biraz gezip şarj edeyim aküyü dedim ve 2-3 kilometre gittikten sonra motor boğuluyor gibi oldu ve stop etti daha da çalıştıramadım neden olur sizce yardım edin lütfen
Reklamlar
-
Motosiklette daha önceden kontrol ettiğin yerler var mı? Ateşleme vb.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Motosiklette daha önceden kontrol ettiğin yerler var mı? Ateşleme vb.
her şeyi kontrol ettim iç aksamı harici hiçbir yerinde sorun yok
-
YaşlıGenç adlı üyeden alıntı
her şeyi kontrol ettim iç aksamı harici hiçbir yerinde sorun yok
Ateşlemede ve yakıt hattında hiç bir problem yoksa motorun iç aksamında problem olabilir ama yıkamadan sonra olmasıda normal değil. Gaz kelebeğindeki sensörlerin kontrolleri faydalı olabilir.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Ateşlemede ve yakıt hattında hiç bir problem yoksa motorun iç aksamında problem olabilir ama yıkamadan sonra olmasıda normal değil. Gaz kelebeğindeki sensörlerin kontrolleri faydalı olabilir.
motoru itiyorum çalışıyor gibi oluyor ama gaz yemeyip stop ediyor akü de tamamen bitti artık tamirciye götürme zamanım geldi galiba teşekkür ederim ilginiz için
-
YaşlıGenç adlı üyeden alıntı
motoru itiyorum çalışıyor gibi oluyor ama gaz yemeyip stop ediyor akü de tamamen bitti artık tamirciye götürme zamanım geldi galiba teşekkür ederim ilginiz için
Keşke elimizden daha çok şey gelse ama görmeden etmeden tahmin yürütmek maalesef zor.
-
Ne yaptınız sorun çözüldü mü?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler