Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki avensis 125

REKLAM ALANI
    Alpbatur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1600 GTL
    Arkadaşlar merhaba 109000 TL ye 12 taksit almak mantıklı mı? Kullanıp deneyimleyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Alternatif önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bana bu fiyata baya cazip geldi. Daha önce hiç scooter kullanmadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Suzuki kalitesi bu ufak sukuturda da vardır lakin şehir içi kısa mesafelerde yeterli gelsede 9 bg lik eski nesil motor çevre yolu gibi yerlerde yada iki kişi rampa çıkarken keyif vermeyebilir , Doğan Trend in kampanyaları çok cazip ama biraz daha yeni nesil min 15 bg bir sukuter tavsiye ederim.
    espresso bunu beğendi.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Nuri Salço demiş ki:

CRF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 L
    ABS yoksa ben almam şahsen. ABS bir kere lazım olur.
    trequartista ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    K 1600 GTL
    Haklısın Nikkfurie daha güçlü olması daha güvenli tabi ama o zaman da fiyat artıyor. Bunda hiç para vermeden 12 taksit olması cezbetti. Birde küçük şehirde yaşıyorum kısa mesafeler için işimi görür diye düşündüm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Alıntı CRF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABS yoksa ben almam şahsen. ABS bir kere lazım olur.
    ABS olmaması benide düşündürüyor.

erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125F
    İstanbul trafiğinde işe ve sağa/sola gitmek amaçlı 1 yıl kadar Suzuki Addres 110 scooter kullandım.
    Şahsen sorunsuzluk adına çok memnun kaldım. Sizde bu amaç ile almak niyetindeyseniz düşünmeden alın derim.

Motosikleti
    K 1600 GTL
    Alıntı erensel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul trafiğinde işe ve sağa/sola gitmek amaçlı 1 yıl kadar Suzuki Addres 110 scooter kullandım.
    Şahsen sorunsuzluk adına çok memnun kaldım. Sizde bu amaç ile almak niyetindeyseniz düşünmeden alın derim.
    Aslında bende adres alacaktım ama iki bayide de 2023 kalmamış öyle olunca avenis aldım.

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    alınmaaazz aman diyim.adamlar euro 5.5 şart koşuyorlar 2025den itibaren bunlar abs bile olmayan motorları 100 110 bin vs saplamaya çalışıyorlar.suzukidir iyidir vs hayır o hatayı yapma.sen 0km alırken düşünüyorsun o parayı vermişim abs yok bişi yok.senden alacak olan adam hayatta almaz son kullanıcısı olursun.sırf bu motor değil çok türedi bunlardan aprilla sr125 var yamaha 125 bişi neyse suzukinin bu modeli.hiç riske girme git sym kymco vs yürü abs li olsun.bunların ederi taş çatalasa 70bindir yok allah yok 110 binlik bir durumu yok

Motosikleti
    K 1600 GTL
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alınmaaazz aman diyim.adamlar euro 5.5 şart koşuyorlar 2025den itibaren bunlar abs bile olmayan motorları 100 110 bin vs saplamaya çalışıyorlar.suzukidir iyidir vs hayır o hatayı yapma.sen 0km alırken düşünüyorsun o parayı vermişim abs yok bişi yok.senden alacak olan adam hayatta almaz son kullanıcısı olursun.sırf bu motor değil çok türedi bunlardan aprilla sr125 var yamaha 125 bişi neyse suzukinin bu modeli.hiç riske girme git sym kymco vs yürü abs li olsun.bunların ederi taş çatalasa 70bindir yok allah yok 110 binlik bir durumu yok
    Bu fiyatlara abs li sym kymco varmı? 110 bin lira 12 taksit li fiyatı bu enflasyon ortamında nakitte zaten 80-85 e geliyor. Yani Çinli parasına suzuki bence çok mantıksız değil......
    erensel bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)