Arkadaşlar merhaba 109000 TL ye 12 taksit almak mantıklı mı? Kullanıp deneyimleyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Alternatif önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bana bu fiyata baya cazip geldi. Daha önce hiç scooter kullanmadım.
Arkadaşlar merhaba 109000 TL ye 12 taksit almak mantıklı mı? Kullanıp deneyimleyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Alternatif önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bana bu fiyata baya cazip geldi. Daha önce hiç scooter kullanmadım.
Suzuki kalitesi bu ufak sukuturda da vardır lakin şehir içi kısa mesafelerde yeterli gelsede 9 bg lik eski nesil motor çevre yolu gibi yerlerde yada iki kişi rampa çıkarken keyif vermeyebilir , Doğan Trend in kampanyaları çok cazip ama biraz daha yeni nesil min 15 bg bir sukuter tavsiye ederim.
ABS yoksa ben almam şahsen. ABS bir kere lazım olur.
Haklısın Nikkfurie daha güçlü olması daha güvenli tabi ama o zaman da fiyat artıyor. Bunda hiç para vermeden 12 taksit olması cezbetti. Birde küçük şehirde yaşıyorum kısa mesafeler için işimi görür diye düşündüm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
ABS olmaması benide düşündürüyor.
İstanbul trafiğinde işe ve sağa/sola gitmek amaçlı 1 yıl kadar Suzuki Addres 110 scooter kullandım.
Şahsen sorunsuzluk adına çok memnun kaldım. Sizde bu amaç ile almak niyetindeyseniz düşünmeden alın derim.
alınmaaazz aman diyim.adamlar euro 5.5 şart koşuyorlar 2025den itibaren bunlar abs bile olmayan motorları 100 110 bin vs saplamaya çalışıyorlar.suzukidir iyidir vs hayır o hatayı yapma.sen 0km alırken düşünüyorsun o parayı vermişim abs yok bişi yok.senden alacak olan adam hayatta almaz son kullanıcısı olursun.sırf bu motor değil çok türedi bunlardan aprilla sr125 var yamaha 125 bişi neyse suzukinin bu modeli.hiç riske girme git sym kymco vs yürü abs li olsun.bunların ederi taş çatalasa 70bindir yok allah yok 110 binlik bir durumu yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)