Merhaba,
Bu soruyu cokca duyguğum için bu konuyu açma gereği duydum sizce hangisi ? 100 bin tl daha yüksek miktar verip 450MT almak mı yoksa 230 bin TL'ye bajaj dominar 400ug mi ?
Merhaba,
Bu soruyu cokca duyguğum için bu konuyu açma gereği duydum sizce hangisi ? 100 bin tl daha yüksek miktar verip 450MT almak mı yoksa 230 bin TL'ye bajaj dominar 400ug mi ?
Alakasız 2 motosiklet. Fiyat olarak da, tarz olarak da...
100 bin tl dediğin zaten %50'si Dominar'ın
Karşılaştırılabilecek bir fiyat aralığı değil bence.
1 milyon tl'ye Fiat Egea mı alsam 1,5 milyon tl'ye Toyota Yaris mi demek gibi bir şey.
tip/tarz olarak alakasız olasalar da CF moto markasına güvenmem, ikisinden birini seçecke olsam en azından bir piyasası var tamir/parça bulmak bir şekilde hallolur deyip dominar 400 alırdım, sonra az yiyip bir iki yıl daha para biriktirip vstrom almaya çalışırdım.
İşte bu cevap üstüne bir hondacı aklıma gelmedi değil hani?
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
2side değil ama kumara giriyor cf nin bu 450 serilerinin fiyatları şişik zaten herkes farklı fiyatlara satmaya başladı bile.kampanyaya gidicektir ama dediğim gibi kumar daha pahalıyada alabilirsin dominarı ona zam gelicek çünkü.cf ye zam gelmez yeni geldi türkieye sene sonuna kadar ben aynı kalır ve düşer diye tahmin ediyorum
tek silindir mi yoksa çift silindir 270 krank mı benim için ses önemli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)