Bazıları QuadLock diyor bazıları Sp Connect bazılarıda Ram diyor bazıları PeakDesign diyor hangisi en iyisi tavsiyeleriniz neler? Hem titreşimi az olsun hemde adam akıllı güvenerek telefonumu koyabileyim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum
Bazıları QuadLock diyor bazıları Sp Connect bazılarıda Ram diyor bazıları PeakDesign diyor hangisi en iyisi tavsiyeleriniz neler? Hem titreşimi az olsun hemde adam akıllı güvenerek telefonumu koyabileyim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum
ben hiç birisine güvenmem bu sebeple kullanmıyorum fakat, titreşim konusunda nukrotech mrt roadı başarılı buldum.
Titreşim ve sağlamlık olarak net quadlocktur bence. O tutucudan telefonun kendi kendine çıkması için cinlerin devreye girmesi lazım. 3500km oldu iphoneuma henüz sorun çıkarmadı. Hem de tek silindir titreşimli bir motor kullanıyorum. Ayrıca güzel duruyor öbür türlü kurye motoruna dönüyor motor.
Nucrotech MRT ben de kullanıyorum, yeterince başarılı. Göstergelerin üst tarafına nav-bar monte ettim oraya taktım tutucuyu, orası fazla titreşmiyor zaten, gayet iyi oldu.
Yine de telefona kıyamıyorum, android-auto/carplay cihazlarından alma niyetim var, telefon çantada dursun, onun yeri orası.
ucuz yollu olsun ama telefonum düşmesin titreşim az olsun dersen SRC markasını (titreşim modüllü) tavsiye ederim 1000tl civarı parçacılarda
Ben genelde gidon arasına gidon çantalarında olanı kullanıyorum. Tek sıkıntı sıcak zamanlarda aşırı ısınması ve güneş geldiğinde yansıma yapmasından gözükmemesi.
KnMaster titreşim engelleyicili kullanıyorum, fren hidroliği vidalarına bağlanan cisnten.
Zaten daha önceki telefon tutuculardan dolayı iphone 11 in kamerası titreşim yapıyor çekim yaparken. Ama bu tutucuda sonra arıza büyümedi telefondaki.
Sağda solda olmasını sevmiyorum. Aslında en iyisi x max ve forzadaki gibi göstergelerin üstünde takılan aparat ama ne önceki ne şimdiki motorlarda öyle imkan yok. Onun için gidon çantasına koyuyorum çantasına da cüzdan sigara gibi incik cıncık şeyler koyuyorum. Bana yakın gelmiyor pek idare ediyor.
https://www.akilliphone.com/incele/baseus-miracle-bicycle-mounts-bisiklet-motosiklet-telefon-tutucu-sumir-by01-102318
Böyle yumuşak tutucular hem titreşimi sönümlüyor hem de kırılma ihtimali yok. Üstünde bırakmamak lazım sadece ki, kauçuk güneşte falan esnekliğini yitirmesin. Ben bu linktekini uzun süre kullandım öneriririm.
AliExpress yada ebay de kewig diye arat.
ben 4 tane aldım, alüminyum ve kemik gibi sağlam. bozamazsin.
yaklaşık 15 eur fiyati var
istersen sarj özelliği var istemezsen kablosunu cikar sadece tutucu olarak kullan.
Hah, bende xmax varken aynen o şekilde göstergelerin üstüne takılan adına navbar denen aparat takmıştım, üzerine gidona monte aparatları takacak bir yatay çubuk şeklinde bir aparat, ona da gidona taılabilen telefon tutucuyu takmıştım çok da güzel olmuştu orada. vstrom alınca onun için de aynı şekilde göstergelerin üzerine takılan navbr diye aradım ama 2017 ve üstü için modellerden bulmuştum sonra aliexpressden 2015 model için olanı da buldum aldım. Ön camın arkasına monte ediliyor bu tür şeyler, cam vida delikleri ile denk gelmesi gerektiği için her marka/modele göre değişik üretiliyor, eski modeller ya da piyasada az sayıda olan modeller için bulması zor oluyor.
Nerden alabilirim acaba ya amazonda baktımda tutucu o aparatı demir olanı çıkmıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)