Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

En iyi telefon tutacağı hangisi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Tnt 125 Pro
    Bazıları QuadLock diyor bazıları Sp Connect bazılarıda Ram diyor bazıları PeakDesign diyor hangisi en iyisi tavsiyeleriniz neler? Hem titreşimi az olsun hemde adam akıllı güvenerek telefonumu koyabileyim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Cebiniz......

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    ben hiç birisine güvenmem bu sebeple kullanmıyorum fakat, titreşim konusunda nukrotech mrt roadı başarılı buldum.
    espresso ve ilker a. bunu beğendiler.

lehibeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    Titreşim ve sağlamlık olarak net quadlocktur bence. O tutucudan telefonun kendi kendine çıkması için cinlerin devreye girmesi lazım. 3500km oldu iphoneuma henüz sorun çıkarmadı. Hem de tek silindir titreşimli bir motor kullanıyorum. Ayrıca güzel duruyor öbür türlü kurye motoruna dönüyor motor.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben hiç birisine güvenmem bu sebeple kullanmıyorum fakat, titreşim konusunda nukrotech mrt roadı başarılı buldum.
    Nucrotech MRT ben de kullanıyorum, yeterince başarılı. Göstergelerin üst tarafına nav-bar monte ettim oraya taktım tutucuyu, orası fazla titreşmiyor zaten, gayet iyi oldu.
    Yine de telefona kıyamıyorum, android-auto/carplay cihazlarından alma niyetim var, telefon çantada dursun, onun yeri orası.
    maximusti, bunu beğendi.

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    ucuz yollu olsun ama telefonum düşmesin titreşim az olsun dersen SRC markasını (titreşim modüllü) tavsiye ederim 1000tl civarı parçacılarda

Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Ben genelde gidon arasına gidon çantalarında olanı kullanıyorum. Tek sıkıntı sıcak zamanlarda aşırı ısınması ve güneş geldiğinde yansıma yapmasından gözükmemesi.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Alman_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben genelde gidon arasına gidon çantalarında olanı kullanıyorum. Tek sıkıntı sıcak zamanlarda aşırı ısınması ve güneş geldiğinde yansıma yapmasından gözükmemesi.
    ben öyle denedim, fazla yakın geldi, yakın gözlüğü kullanan orta yaşlılar için uygun değl. Hatta gidonda ayna dibine monte olanları da bu yüzden kullanamadım, ekstradan göstergenin önüne ön cam arkasına navbar denen parçalardan takıp telefon tutucuyu oraya monte ettim.

KnMaster titreşim engelleyicili kullanıyorum, fren hidroliği vidalarına bağlanan cisnten.

Zaten daha önceki telefon tutuculardan dolayı iphone 11 in kamerası titreşim yapıyor çekim yaparken. Ama bu tutucuda sonra arıza büyümedi telefondaki.

Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben öyle denedim, fazla yakın geldi, yakın gözlüğü kullanan orta yaşlılar için uygun değl. Hatta gidonda ayna dibine monte olanları da bu yüzden kullanamadım, ekstradan göstergenin önüne ön cam arkasına navbar denen parçalardan takıp telefon tutucuyu oraya monte ettim.
    Sağda solda olmasını sevmiyorum. Aslında en iyisi x max ve forzadaki gibi göstergelerin üstünde takılan aparat ama ne önceki ne şimdiki motorlarda öyle imkan yok. Onun için gidon çantasına koyuyorum çantasına da cüzdan sigara gibi incik cıncık şeyler koyuyorum. Bana yakın gelmiyor pek idare ediyor.
    espresso bunu beğendi.

Gaahl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 nk 2018
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-miracle-bicycle-mounts-bisiklet-motosiklet-telefon-tutucu-sumir-by01-102318

Böyle yumuşak tutucular hem titreşimi sönümlüyor hem de kırılma ihtimali yok. Üstünde bırakmamak lazım sadece ki, kauçuk güneşte falan esnekliğini yitirmesin. Ben bu linktekini uzun süre kullandım öneriririm.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Bu

Motosikleti
    nc750x
    AliExpress yada ebay de kewig diye arat.
    ben 4 tane aldım, alüminyum ve kemik gibi sağlam. bozamazsin.
    yaklaşık 15 eur fiyati var
    istersen sarj özelliği var istemezsen kablosunu cikar sadece tutucu olarak kullan.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Alman_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağda solda olmasını sevmiyorum. Aslında en iyisi x max ve forzadaki gibi göstergelerin üstünde takılan aparat ama ne önceki ne şimdiki motorlarda öyle imkan yok. Onun için gidon çantasına koyuyorum çantasına da cüzdan sigara gibi incik cıncık şeyler koyuyorum. Bana yakın gelmiyor pek idare ediyor.
    Hah, bende xmax varken aynen o şekilde göstergelerin üstüne takılan adına navbar denen aparat takmıştım, üzerine gidona monte aparatları takacak bir yatay çubuk şeklinde bir aparat, ona da gidona taılabilen telefon tutucuyu takmıştım çok da güzel olmuştu orada. vstrom alınca onun için de aynı şekilde göstergelerin üzerine takılan navbr diye aradım ama 2017 ve üstü için modellerden bulmuştum sonra aliexpressden 2015 model için olanı da buldum aldım. Ön camın arkasına monte ediliyor bu tür şeyler, cam vida delikleri ile denk gelmesi gerektiği için her marka/modele göre değişik üretiliyor, eski modeller ya da piyasada az sayıda olan modeller için bulması zor oluyor.
    Alman_ bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Tnt 125 Pro
    Nerden alabilirim acaba ya amazonda baktımda tutucu o aparatı demir olanı çıkmıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)