Drift L motoru yıkadım çalışmıyor
Reklamlar
-
31 Ağustos 2024, 10:30
Merhabalar 2 gün önce motorumu yıkadım yağ olduğu için her yeri fazla su tuttum yıkadıktan sonra çalıştı bir süre sonra durdum ve stop etti uğraşlarıma rağmen çalışmanı 15-20 dk sonra ayak marşıyla çalıştırdım 20 saniye çalışıp stop etti tekrardan kurusun diye beklettim 2 gündür çalışmıyor aküde zayıfladı vurdurmayı deniyorum iterken çalışıyor givi oluyo ama durunca stope diyor neden olur ne yapmalıyım (yakınımda motor*tamircisi*yok)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2024, 10:47
Buji piposunu sökün ve buji yuvasını temizleyin, yüksek ihtimalle içinde su birikintisi mevcut.
-
31 Ağustos 2024, 11:05
denedim ama çalışmıyor yine
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Buji piposunu sökün ve buji yuvasını temizleyin, yüksek ihtimalle içinde su birikintisi mevcut.
denedim ama çalışmıyor yine
-
31 Ağustos 2024, 11:05
Ateşleme aksamının tamamen kuru olduğuna eminsen ve vurdurunca çalışıyorsa akü tamamen bitti demektir..
-
31 Ağustos 2024, 11:46
-
31 Ağustos 2024, 12:14
Statör veya konjertör den olabilir.
Akü boşalınca stop etmiş sonra bekleyince son bir gayret 20 saniye kadar çalışıp stop etmesi bence bunu gösterir.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Statör veya konjertör den olabilir.
Akü boşalınca stop etmiş sonra bekleyince son bir gayret 20 saniye kadar çalışıp stop etmesi bence bunu gösterir.
İterek çalıştırdım sürüyodum akü dolsun diye bir anda stop etti çalışmıyor şimdi yine neden olabilir bu
-
YaşlıGenç adlı üyeden alıntı
İterek çalıştırdım sürüyodum akü dolsun diye bir anda stop etti çalışmıyor şimdi yine neden olabilir bu
Yıkadıgım gün aynısını yaşamıştım CBR125R ile radyatörün müşürün mü birşeyini yanlış takmışlardı 50TL'lik parça için 500TL'lik işçilik istemişlerdi.
Ya buji ya statçr , komjektördür. burdan kimse bişey anlayamaz sadece tahmin
-
YaşlıGenç adlı üyeden alıntı
Sigorta falan patlamış olabilir mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler