Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Drift L motoru yıkadım çalışmıyor

REKLAM ALANI

Merhabalar 2 gün önce motorumu yıkadım yağ olduğu için her yeri fazla su tuttum yıkadıktan sonra çalıştı bir süre sonra durdum ve stop etti uğraşlarıma rağmen çalışmanı 15-20 dk sonra ayak marşıyla çalıştırdım 20 saniye çalışıp stop etti tekrardan kurusun diye beklettim 2 gündür çalışmıyor aküde zayıfladı vurdurmayı deniyorum iterken çalışıyor givi oluyo ama durunca stope diyor neden olur ne yapmalıyım (yakınımda motor*tamircisi*yok)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Buji piposunu sökün ve buji yuvasını temizleyin, yüksek ihtimalle içinde su birikintisi mevcut.

denedim ama çalışmıyor yine

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buji piposunu sökün ve buji yuvasını temizleyin, yüksek ihtimalle içinde su birikintisi mevcut.
    denedim ama çalışmıyor yine

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Ateşleme aksamının tamamen kuru olduğuna eminsen ve vurdurunca çalışıyorsa akü tamamen bitti demektir..

Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X
    korkularım gerçekleşiyor

Motosikleti
    falcon flash 100
    Statör veya konjertör den olabilir.

Akü boşalınca stop etmiş sonra bekleyince son bir gayret 20 saniye kadar çalışıp stop etmesi bence bunu gösterir.

Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Statör veya konjertör den olabilir.

Akü boşalınca stop etmiş sonra bekleyince son bir gayret 20 saniye kadar çalışıp stop etmesi bence bunu gösterir.
    İterek çalıştırdım sürüyodum akü dolsun diye bir anda stop etti çalışmıyor şimdi yine neden olabilir bu

Alıntı YaşlıGenç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İterek çalıştırdım sürüyodum akü dolsun diye bir anda stop etti çalışmıyor şimdi yine neden olabilir bu
    Yıkadıgım gün aynısını yaşamıştım CBR125R ile radyatörün müşürün mü birşeyini yanlış takmışlardı 50TL'lik parça için 500TL'lik işçilik istemişlerdi.

Ya buji ya statçr , komjektördür. burdan kimse bişey anlayamaz sadece tahmin

Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Alıntı YaşlıGenç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sigorta falan patlamış olabilir mi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler