Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güncel Kask Önerileri

REKLAM ALANI

Merhaba, şu anda güncel olarak 10.000TL civarında alabileceğim sağlam bir kask var mı tavsiyelerinizi alabilir miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    Saglam lik konusunda MT Revenge Split i trest ettim. Gecen sene Bana Arkadan araba carpti. 90km hizla gidiyordum, artik o makaslayarak gelen mahlukat kacla carpti bilmiyorum. Motor altimdan firladi gitti ben on caminda kaldim adamin.Sonra o panikleyip sert frene basinca kaputtan asagi dustum, ve taklalar atmaya basladim. basimi 1 kez refuje ve defalarca kez asfalta carptim. Kaskin sadece refuje vurdugu yer ezildi. Kirilmadi. Vizor bilekirilmadi ama ciziklerden disarisi gorunmez hale geldi. Ekipmanlarim tam oldugu icin cok hasar almadim. Sadece eldivenim eskiydi ve ilk temasta patladi. sag el ayamda deri falan kalmadi. yere 1 sn ye bile temaz etmemisti oysaki. Demem o ki kask isini geregince yapti. Elim disinda burnum bile kanamadi. Aldigim darbelerden cogu bolgede morluklar oldu daha sonra. Refuje kafami vurucagimi anlayinca film bitecek saniyordum.

Not: Refuje Kaskimin sol sakagima gelen bolgeye denk gelen yerden carptim
    dundanbiri bunu beğendi.

yarım akıllı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 125R
    LS2 Challenger ve HJC F71, i71 bakabilirsiniz.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Hjc marka, fiberglass. fullface ve double d bağlantı kayışı olan herhangi bir modeli(önce mağazada dene) alabilirsin.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tarikcapar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saglam lik konusunda MT Revenge Split i trest ettim. Gecen sene Bana Arkadan araba carpti. 90km hizla gidiyordum, artik o makaslayarak gelen mahlukat kacla carpti bilmiyorum. Motor altimdan firladi gitti ben on caminda kaldim adamin.Sonra o panikleyip sert frene basinca kaputtan asagi dustum, ve taklalar atmaya basladim. basimi 1 kez refuje ve defalarca kez asfalta carptim. Kaskin sadece refuje vurdugu yer ezildi. Kirilmadi. Vizor bilekirilmadi ama ciziklerden disarisi gorunmez hale geldi. Ekipmanlarim tam oldugu icin cok hasar almadim. Sadece eldivenim eskiydi ve ilk temasta patladi. sag el ayamda deri falan kalmadi. yere 1 sn ye bile temaz etmemisti oysaki. Demem o ki kask isini geregince yapti. Elim disinda burnum bile kanamadi. Aldigim darbelerden cogu bolgede morluklar oldu daha sonra. Refuje kafami vurucagimi anlayinca film bitecek saniyordum.

Not: Refuje Kaskimin sol sakagima gelen bolgeye denk gelen yerden carptim
    Geçmiş olsun birader.ALLAH korumuş. Çok daha kıytırık kazalardan ağır yaralanan birçok motorcu var.
    tarikcapar bunu beğendi.
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

HJC C10/C70 F71/ İ71 veya EXO 520 fiyatını tam hatırlamıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)