Başlangıç Touring Tavsiyesi
Reklamlar
-
29 Ağustos 2024, 13:59
Merhaba, herkese iyi forumlar.
İşten fırsat bulduğum zamanlarda gitmediğim yerlere, görmediğim yerlere motosiklet ile seyahat etmek bana her şeyden daha fazla keyif veriyor. Ama bunu naked ile yapmakta biraz yorucu olmaya başladı. Son zamanlarda Touring motosiklet tarzına çok fazla ilgim ve merakım arttı. İlk olarak başlangıç adına bu motosikleti deneyimleyebilmem ve tadını çıkarabilmem için önerebileceğiniz ne malı olduğu çok önemli olmadan uygun fiyatlı bir Touring tavsiyeniz var mı? ilerleyen zamanlarda yükseltmeyi düşünebilirim
Reklamlar
-
29 Ağustos 2024, 14:04
Merhaba , bütçe önemli Dominar 400 lede tur yaparsın KTM 790 Adv ile de..
-
29 Ağustos 2024, 14:14
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Merhaba , bütçe önemli
Dominar 400 lede tur yaparsın KTM 790 Adv ile de..
Açıkcası piyasasına hakim olmadığım için kafamda net bir fiyat yok tam olarak ne kadar ayırmam gerektiğine karar veremedim. Yalnızca uygun olabilecek, touring hissiyatını sağlattırabilecek motosiklet arayışındayım. Örnek olarak bugün karşıma çıkan Zontes 350 T2 çok hoşuma gitti. Fiyat olarakta makul gibi. Merakım daha uyguna veya aynı fiyat bazlarında farklı tavsiyeler bulabilir miyim yönünde
-
29 Ağustos 2024, 14:32
Eğer öncesinde 250cc civarı naked tecrübeniz varsa ikinci el temiz suzuki vstrom denk getirebilirseniz uzun yıllar değiştirme ihtiyacı duymayacağınız motorunuz olur. Ben 30bin küsü rkm'de ikinci el almıştım, km yüksek mi diye kime sorsam o km daha rodajı yeni bitmiş sayılır demişlerdi.
Uzun yollarda konforu acayip rahat, hele bozuk yollarda ben gitmem demiyor, ne kadar değişik toprak yol falan varsa girip bakayım nereye çıkıyormuş şeklinde gezmeye başladım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)