Bu egzoza ceza yazarlar mı
Reklamlar
-
29 Ağustos 2024, 17:17
berk_cglr adlı üyeden alıntı
otomobilde egzoz muayenesi vs olduğu için tüv olan şeylerde sorun olmuyor işletip kullanılıyor ancak motorlarda egzoz muayenesi olmadığı için açık egzozla bile geçiliyor ancak polis kafaya göre ceza kesiyor
Tün muayanesi için değil, ceza yememek için tüv onaylı hale gelip ruhsata işletme mevzusu.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2024, 20:27
knuis adlı üyeden alıntı
Motor daelim roadwin 250 ama içinde cg motor var sebebi ise orj bloğun parçası yoktu yeni blok koyduk😀
Bu durumda polise yakalanırsan sadece egzozdan yemezsin cezayı. O motoru tenha bir yere bırak koşa koşa oradan uzaklaş.
-
29 Ağustos 2024, 20:31
Benim CBF'in egzozuna bile laf eden polis vardı, Youtube'da stok egzozlara bile ceza yazmaya çalışan tiplerin videoları var.
-
29 Ağustos 2024, 21:08
Osm@n adlı üyeden alıntı
Bu durumda polise yakalanırsan sadece egzozdan yemezsin cezayı. O motoru tenha bir yere bırak koşa koşa oradan uzaklaş.
3 senedir böyle bu motor 2 kere de muayeneye böyle soktum hafif kusurlu geçiyor polis şaseye bakar hocam sayısız çevirmeye girdim ben😀 sıkıntı olsa muayenede bırakmazlar zaten
-
29 Ağustos 2024, 21:32
knuis adlı üyeden alıntı
polis şaseye bakar hocam sayısız çevirmeye girdim ben��
Polisin ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Bazen canı sıkılır kâseye de bakar. Sayısız çevirmede bulundum ben.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)