Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir Tur - Üç Hac Vazifesi

REKLAM ALANI
    MFTaşkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuanlık Yok
    Mükemmel. İmrendim. Umarım daha güzel rotalar da yaparsın.
    killingroad bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz uzun zamandır ailecek tatile hep yunanistan'a gidiyoruz, çünkü Türkiye'de tatil yapmak çok pahalıya geliyor.

Avrupa'da ayak üstü yemek bana pahalı gibi geliyor. minicik poğaça falan bile en az iki tane yersem doymam ama açlığım bastırılır belki denecek şeyler 5-6 euro olunca pahalı geliyor, bu yüzden bir restoranda oturalım doyunca yiyelim 4 kişi en fazla 50-60 euro öderiz diyorum hep.
    Bugün meşhur bir dönercide 120g porsiyon döner yedim, yanında sadece lavaş vardı, 435₺. €11,60 yapıyor. Yunanistan'da €11,60'a sağlam doyarsın. Geçen meşhur bir pideciye gittim, orada da kavurmalı pide 450₺ falandı. Pide de döner de çok güzeldi lezzete kaliteye laf yok ancak öğle yemeğine parası bizimkinden 37 kat değerli bir ülke ile aynı tutarları veriyorsak burada ciddi sıkıntı var. Benim de tatilde param yerliye çalışmaz, kusura bakmasın kimse...

F54 müthiş gezi, ben de çok imrendim. Gürcistan hep gezmek istediğim bir yer, belki bir fırsatını bulup ailecek oralara gideriz. Batum, Tiflis ve Svaneti'yi gezmek istiyorum. Ayrıca oralara gitmişken Bakü'ye de uğrarım büyük ihtimalle.
    espresso ve tommygun bunu beğendiler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    @Cyan yanlış konu TET öte yanda :p

Avrupa'da da gıda fiyatları biraz artmış durumda, ama hala buraya göre çok daha mantıklı kesinlikle.
    Üstüne kötü bir şey yeme ihtimalin düşük, suratsız birine denk gelme ihtimalin ülkesine göre değişebilmekle birlikte çok çok daha düşük.

+ yol boyunca hadi kaldığım otelleri geçtim, uğradığım benzincilerde restoranlarda sürekli termosu buz doldurttum. Bir kişi bunun için para falan ister gibi bir hale bile bürünmedi, üstüne son gün Yunanistan'dan bir benzincide benzini ödedikten sonra soğuk su var mı diye sordum, çocuk dolaptan çıkardı verdi suyu hadi yallah dedi, bildiğin şişelenmiş su =)
    MFTaşkıran, Cyan ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Cyan yanlış konu TET öte yanda :p

Avrupa'da da gıda fiyatları biraz artmış durumda, ama hala buraya göre çok daha mantıklı kesinlikle.
    Üstüne kötü bir şey yeme ihtimalin düşük, suratsız birine denk gelme ihtimalin ülkesine göre değişebilmekle birlikte çok çok daha düşük.

+ yol boyunca hadi kaldığım otelleri geçtim, uğradığım benzincilerde restoranlarda sürekli termosu buz doldurttum. Bir kişi bunun için para falan ister gibi bir hale bile bürünmedi, üstüne son gün Yunanistan'dan bir benzincide benzini ödedikten sonra soğuk su var mı diye sordum, çocuk dolaptan çıkardı verdi suyu hadi yallah dedi, bildiğin şişelenmiş su =)
    Hahaha, senin geziye de çok imrendim. Bir zaman ben de yapmak istiyorum o zaman yol yordam sorarım.
    espresso ve killingroad bunu beğendiler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hahaha, senin geziye de çok imrendim. Bir zaman ben de yapmak istiyorum o zaman yol yordam sorarım.
    bam bam bam işte =))
    seneye benzer tarihte nordkapp'a çıkmak istiyorum, fagaraşana kadar bizimle gelirsin sonra ordan batıya :D
    Cyan ve espresso bunu beğendiler.
    youtube.com/@bisuruyorum

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bam bam bam işte =))
    seneye benzer tarihte nordkapp'a çıkmak istiyorum, fagaraşana kadar bizimle gelirsin sonra ordan batıya :D
    Haziran ortası ile Ağustos sonu arasında olura gezebilirim, yoksa hanımdan vize almam mümkün değil. (Hanımla çocuk o tarih aralıklarında kayınpederle kayınvalidenin yanında, Akyarlar'da oluyorlar...)
    espresso ve killingroad bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Haziran ortası ile Ağustos sonu arasında olura gezebilirim, yoksa hanımdan vize almam mümkün değil. (Hanımla çocuk o tarih aralıklarında kayınpederle kayınvalidenin yanında, Akyarlar'da oluyorlar...)
    yaa gaz vermeyin.
    Temmuz'da benim de hanım ve çocuklar memlekete gitmiş oluyor. işyerinden izni de denk getirip peşinize takılma fikri düştü aklıma şimdi.
    Cyan bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa gaz vermeyin.
    Temmuz'da benim de hanım ve çocuklar memlekete gitmiş oluyor. işyerinden izni de denk getirip peşinize takılma fikri düştü aklıma şimdi.
    Ya biz seneye illa ki bir Yunanistan bir de Bulgaristan yaparız seninle. Onlar cepte.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Valla Nordkapp'a başka tarihte gitmek zaten çok mümkün ya da mantıklı görünmüyor.
    Yağmur işin doğası gereği hep muhtemel, ama yağacağı belli tarihte yolda olmak istemem. Romantiklik de bir yere kadar =)

Ben kafamda planlmaya başladım şimdiden. Takribi 30 gün, kati suretle sıfır otoban, dolana dolana. Doğudan gidip Baltın + Fin ile çıkıp sonra İsveç veya Norveç üstünden dönüşlü. Aslında fiyortlarda sürte sürte dönüş mükemmel olabilir ama hem süre hem de Norveç'in devasa maliyeti yüzünden biraz ürkütü geliyor. Bir gün gün plan yapmaya başlayayım bakalım belli olur onun mümkün olup olmadığı =)
    Cyan bunu beğendi.
    youtube.com/@bisuruyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)