merhaba arkadaşlar. bu suzukinin GSK1300RKI modelinibilen varmı. ben hiç duymadım ama motosiklet var.prototifdiye duydum. bilgisi olan arkadaşlar bilen gören varmı?
merhaba arkadaşlar. bu suzukinin GSK1300RKI modelinibilen varmı. ben hiç duymadım ama motosiklet var.prototifdiye duydum. bilgisi olan arkadaşlar bilen gören varmı?
DRİFT RELİGİON
Hatırladığım kadarıyla Tasiş'te satılmak için bekleyen bire bir GSX1300R kopyası motosikletin, katalogda karşısında GSK1300RKI yazıyordu.
Model sadece fuarda teşhir edileceği için, getiriş maliyetini düşürmek adına motorsuzmuş.Prototip olması bu sebepten.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
FutureShock, istesen de ilgilenmen, tozunu almaktan öteye geçemez.Çünkü bahsettiğim motorsuz prototip tam olarak bu.
Bunu yıkayıp parlatıp kapının önüne koyucaksın abi dursun parlasın yeter
buna benım cbrın motorunu taksakhayabusa gorunumlu cbr mantıklı geldi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bu resimdeki motosikleti hatırladım acaba satıldımı açık arttırmayı bekliyordu sanırım maliyenin deposunda
birazmı abi biraz fazla tozlanmış yıkarım ama bi tur binmeme izin verirsen
@nickjack,
Tekrar söylüyorum, bir tur binmen biraz zor, motosiklette motor ve gerekli donanımlar yok, çalışır durumda değil.
@bbaday, 2 taneymiş bunlar, biri prototip olduğunu bilmeden ihaleye katılan birine satılmıştı, adam almamak için tedbir kararı çıkartmaya uğraşıyordu sonucu bilmiyorum.İkincisi ise bildiğim kadarıyla hala duruyor.
Buyurun bendeki birkaç fotoğrafı:
buna motor takılamazmı yanı?
takılsa bence baya sekıl olur
tamam gıdıpte 1300 cc suzukı motoru takalım demıorum ama daha dusuk bı suzukı motoru takılıp
kullanılabılır sanırım
ha kım ugrasır kım ypar orasını bılemem
garajım olsa ben denerdım
doğan gorunumlu sahın fazla dusuk oldu
m3 gorunumlu sahın desek
abicim ne protatibi allahınızı severseniz. bunlar standart hayabusa!!!!!
tasiş'in parkında satılmayı bekliyor ve birinci resimdeki çok tozlu olan 2000 model ve 4 yıla yakındır satılık.. muammen bedelide 8500 ytl civarı biz ciddi olarak ilgilendik kabataslak maliyeti +diğer vergilerle 15000 lere geliyordu ve paralara zaten daha yüksek model ve faal durumda piyasada bi sürü!!!
motoru yok konusuna gelince, tasişe bağlı gümrük garajlarında neler dönüyor bileniniz çoktur. o motor protatip veya başka bişi olarak gelmemiştir. bi şekilde gümrükten geçirilmek istenmiş veya başka yolla tasişin eline düşmüştür ve ordaki abiler zaten çoğu motor ve arabanın aksamlarını bi şekilde uçuruyoo. bu hayabusanın motorunuda saolsunlar bi şekil yapmışlar...
üsteki çok tozlu olan makinanın arkadan çekilmiş resmine bakarsanız motorunun olduğu görürsünüz. debriyaj kapağı falan görünüyor ama egzozları uçmuş hehe ama alttaki makinada motor yok doğrudur ama teşhir amaçlı bişey değildir bilginize
bilgilendiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim. vayy bee ne makineymiş motosiklet diyeceğim ama motoru yok. olsa olsa motorsuz silet olur.
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)