Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

50CC Sıfır Motor Önerisi

REKLAM ALANI

Alıntı wing50i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Virago'nun sepeti dışında bi artısı yok zaten scooter özelinde hemen hemen hepsi aynı. Wing'ten memnun kaldım ben işimi gördüğü için. İnternette teknik verileri var hepsinin ama üç aşağı beş yukarı aynı işte. En ucuz olanı al gitsin. Ama bi süre sonra yavaş gelecek keyif vermeyecek bunu da bil. Bi süre daha keyif alarak binmek istersen cub veya cg alman gerekiyor. Scooter ise daha konforlu, trafikte kullanımı daha rahat. Tercih senin.
    Hocam ayağımı bir süre yerden kessin yeter, zaten kısa mesafede kullanıyorum. Bir de yokuşlarda elimde taşımak zorunda kalmazsam süper olur.

Araba alacağım inşallah 1-2 sene içerisinde ama 1-2 sene kısa bir süre değil, hiçbir araçsız da kalmak istemiyorum. Bir gün içerisinde en fazla taş çatlasın 30 kilometre kadar kullanırım. Virago'nun hem sepeti hem de sele altında 10 watt bi USB çıkışı var bunlar hoşuma gitti, zaten 38.500TL diğer scooterlar ile aynı fiyatta o yüzden almayı düşünüyorum ama 50 Wing de deneyeceğim kesinlikle. Yardımlarınız için teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    elimde satılık honda köprü var ilgilenir misin dostum ?

bu forumdakiler abartmayı amma seviyor ya, yalan parayla değil nasılsa hahahah.

4bin km'den fazladır kullanıyorum her gün işe gidip geliyorum tek bir tane sorun yaşamadım hadi buyur bakalım.
    İstanbul'da olsan gel garajda değiştiğim parçaları gör diyeceğim , yalancı dedin üzdün beni :(

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    Alıntı erenkaya25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ayağımı bir süre yerden kessin yeter, zaten kısa mesafede kullanıyorum. Bir de yokuşlarda elimde taşımak zorunda kalmazsam süper olur.

Araba alacağım inşallah 1-2 sene içerisinde ama 1-2 sene kısa bir süre değil, hiçbir araçsız da kalmak istemiyorum. Bir gün içerisinde en fazla taş çatlasın 30 kilometre kadar kullanırım. Virago'nun hem sepeti hem de sele altında 10 watt bi USB çıkışı var bunlar hoşuma gitti, zaten 38.500TL diğer scooterlar ile aynı fiyatta o yüzden almayı düşünüyorum ama 50 Wing de deneyeceğim kesinlikle. Yardımlarınız için teşekkürler.
    Usb detayını bilmiyordum güzel bir artı diyeceğim ama sele altı çok ısınıyor o yüzden telefon koymanı pek tavsiye etmem.
    Ben de günlük ortalama 30km yol yapıyorum. Yokuş performansı ise tamamen baga ve kayışa bağlı (eğer 80liğe çevirmeyeceksen). İlk aldığımda dik yokuşlarda bayılmadan çıkıyordu ama ben son hızı artırmak için kayışla bagayı değiştirdim ve şimdi yokuşlarda biraz zorlanıyo mesela.

Usb detayını bilmiyordum güzel bir artı diyeceğim ama sele altı çok ısınıyor o yüzden telefon koymanı pek tavsiye etmem.
    Ben de günlük ortalama 30km yol yapıyorum. Yokuş performansı ise tamamen baga ve kayışa bağlı (eğer 80liğe çevirmeyeceksen). İlk aldığımda dik yokuşlarda bayılmadan çıkıyordu ama ben son hızı artırmak için kayışla bagayı değiştirdim ve şimdi yokuşlarda biraz zorlanıyo mesela.
    Son hız şu an kaç görüyorsunuz hocam? Bir de 80CC yaptınız mı?

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da olsan gel garajda değiştiğim parçaları gör diyeceğim , yalancı dedin üzdün beni :(
    Hocam biraz takılayım dedim ama senin başına gelenler de pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
    Yürümeyi öğrenir öğrenmez altına motor çekilen çocukların yaşadığı bir semtte yaşıyorum. 50cc ile teker yapan, egzoz patlatan, yanlayan gençleri gördü bu gözler. Bu anlattığın sorunların hepsi ayrı ayrı başa gelebilir ama hepsi bir arada belki milyonda bir ihtimal. E o ihtimal de japon'da bile yok mu ? Gönül ister kimse çin malı almasın ama yerin dibine gömmeye de gerek yok bence. Kuryelerin yarısından fazlası çin motorlarla yüzlerce km yapıyor her gün. Bi şekilde yürüyor yani bu motorlar da.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Alıntı erenkaya25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son hız şu an kaç görüyorsunuz hocam? Bir de 80CC yaptınız mı?
    Ben yükseltme yapmadım. Sadece baga ve kayış değişimi ile max 60 görüyor şu an. Normalde 50'de kesiciye giriyor hız limitörü olduğu için. Cc yükseltmeden anca bu kadar facebook gruplarında cc yükseltenlerin attığı videolar arasında en fazla 80km'yi gören birine denk geldim.
    Cub veya cg alırsan onlarda 110-120ye kadar çıkabiliyor işleme göre.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)