Kaskımın rengi motorum ile hiç uyuşmuyor boyamak istiyorum.
Reklamlar
-
21 Ağustos 2024, 21:50
Merhablar açık mavi renk motorsikletim var motoru aldıktandan sonra akrabalar hediye olarak yeşil bi kask almışlar başka renk bulamayaınca mecbur yeşil almışlar fiyatıda pahalı dediğim gibi kaskın rengi hiç uymuyor hiç güzel olmuyor kaskın rengini siyaha boyamak istiyorum ama boyanın akmamasını istiyorum sağlam olsun istiyorum nasıl bi boyayla boyamam gerekir sizce
Reklamlar
-
22 Ağustos 2024, 02:26
Siyah kask çok sıradan değil mi ya, ne güzel yeşil yeşil parlarsın. Bence motoru yeşile boyamayı*bir düşün, kaskla uyumlu olur güzel olur.
-
22 Ağustos 2024, 07:30
Yapmasına yapılır ama el becerisi yoksa çok da kolay değil. Öncelikle maskeleme bandıyla boya gelmeyecek yerleri kapamanız gerek, kaskın iç pedlerini de çıkarın. Boya tutsun diye tüm boyanacak yerleri zımparalamanız ardından o tozları alkollü bir bezle temizlemeniz gerekir, sonrasında astar, astar kuruduktan sonra tercihe bağlı olarak 2-3 kat boya atmalısınız, boya kuruduktan sonra da cila atarsanız iyi olur. Tüm bunları yaparken de ortam tozun toprağın gelmediği bir ortam olmalı. Yine de kaskınızın görsel olarak çok kötü bir duruma gelme şansı var.
-
22 Ağustos 2024, 08:03
ya bişi dicem olmayacak.
sizin derdinizi... :D
-
22 Ağustos 2024, 08:44
arndiol adlı üyeden alıntı
ya bişi dicem olmayacak.
sizin derdinizi... :D
Sevmek istiyor. Evet, sevmek.
-
22 Ağustos 2024, 09:18
plastidip denen boya var sıkılınca sökebiliyorsun youtubeden bak izle online sitelerden sipariş et boya zaten siyah yapıcaksın boşuna zımpara vs vs uğraşmadan yapmış olursun pişman olursan da sökersin
-
22 Ağustos 2024, 11:06
Airbrush yaptirabilirsin.
-
22 Ağustos 2024, 11:47
Öncelikle tek derdin bu olsun
İkincisi,
Siyah kask yazın güneş altında çok rahatsız edici. Uzun süre sarı kask kullandım. Şimdi siyah aldım. Ama bu yaz kısa mesafelerde bile çok rahatsız edici. Güneş yoksa hava sıcak olsada bir rahatsızlık yok.
Yani problem kaskın yapısında değil, siyah olmasında.
-
22 Ağustos 2024, 12:02
hocam bende yeşil motora siyah kask ile biniyorum. takas mı yapsak
-
22 Ağustos 2024, 12:10
ben de mavi tenere kullanırken gidip yeşil/neon sarı kask aldım özellikle görünsün hem böyle ilgi çekici gösterişli diye
sonra gittim tri color afrika aldım halen aynı kask ı zevkle takıyorum motor başka sürücü ekipmanları farklı olmalı BENCE
aynı olmaması için özen gösteriyorum yoksa kendimi aksesuar gibi hissedebilirim
-
22 Ağustos 2024, 12:39
motor kask mont arka çanta aynı renk gezen insanlar var ya
https://streamable.com/bsshs3
tickles my pickle to see that motor wiggle
-
22 Ağustos 2024, 13:09
boyama diye bir şey yook hocam.ne motorda ne arabada ne telefon ne kask vsvs.devir kaplatma devri.kaplamacılara gidiceksin istediğin renge bakıcaksın kaplatıcaksın.siyah kaplarsın alttada yeşil durur olurda motor değiştirirsin başka bir renk gelir onla uyumlu olur.4 5 tane yerden fiyat al çok değişkendir
-
23 Ağustos 2024, 06:27
Demokrasilerde çareler tükenmez.
-
24 Ağustos 2024, 13:48
Kaplama yapan yerler var. İstediğin renge veya kamuflaj, karbon vs. desenlerle kaplama yaptırabilirsin. El becerin varsa folyo kaplama alıp kendin de yapabilirsin tabiki de.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)