Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial ressivo 250 alınırmı

REKLAM ALANI

cümleten selamınaleyküm vitesliden maxi scooter a geçmeyi düşündüm,mondial ressivo 250 gördüm çokta hoşuma gitti ve fiyatıda orta sekmentde sizce alınırmı ikince alcam 2023 7bin km de ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Size yakın bir mondial servisine gidin ortama bakın, ben bunlarla kavga çıkmadan derdimi anlatabilirim, motorda sorun varsa canım sıkılmadan çözülür derseniz alın.

Çin malı motorların servisleri bisikletçiden bozma, öyle çok da sistemleri olmayan yerler. Honda/yamaha gibi markalarda en azından çalışanları eğitiyorlar, hatta servis manuellerini okuyabilip ona göre doğru düzgün iş yapan yetkili servisler var. Sırf bu bile japon almak için aradaki fiyat farkına değer. Uğraşmak, zaman kaybetmek, sinir bozukluğu falan bunların de parasal bir değeri var.
    dundanbiri bunu beğendi.

dundanbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS JUPİTER 125
    benzer başka bir marka, iki ay önce, 40 yaşında arkadaşım ilk defa sıfır 125 cc motorunu alıyor, 500 bakımında servise gidiyor, bir kaç soru soruyor , adam çok biliyorsan kendin yap niye bize geldin diye cevap veriyor, ve montaj hatası kendilerinden kaynaklı olmasına rağmen 1 ay bekletiyor,

@espresso kesinlikle çok önemli, bence honda,yamaha bile olsa önce servise gidip tanımak şart. Motosiklet almadan önce servis bulup ona göre marka model almalı...
    espresso bunu beğendi.
    Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    Aleyküm selam. 250cc olması şart değilse seha 150 çek bi tane bak keyfine. mondial servisleri cacık.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı dundanbiri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzer başka bir marka, iki ay önce, 40 yaşında arkadaşım ilk defa sıfır 125 cc motorunu alıyor, 500 bakımında servise gidiyor, bir kaç soru soruyor , adam çok biliyorsan kendin yap niye bize geldin diye cevap veriyor, ve montaj hatası kendilerinden kaynaklı olmasına rağmen 1 ay bekletiyor,

@espresso kesinlikle çok önemli, bence honda,yamaha bile olsa önce servise gidip tanımak şart. Motosiklet almadan önce servis bulup ona göre marka model almalı...
    Benim önceki motorum Yamaha xmax 250 için bir kaç yamaha servisi gezip kafama uygun düzgün servis bulabilmiştim. Kadıköy'deki Yamaha Ersoy Moto servisi iyiydi mesela, boş kaldıkça ingilizce servis manuellerini açıp okuyan biri, yeni çıkan modellerle ilgili şurası da nasılmış diye tornavida ile kurcalayarak dalmıyor önce servis manuelinden ve yamaha'nın onlara ilettiği detaylı dokumanlardan araştırıyor. Hangi çinli markanın servisi böyle yapıyordur? Tabi çok yoğunluktan yeterince ilgi göstermeyen yamaha servisi de gördüm, oraya bir daha gitmedim ama yamaha servisinin kötüsü bile en azından laf anlatılabilecek ortamlardı.

Suzuki alınca da henüz çok servis deneyimin olmadı, motoru satın aldığım arkadaşa yıllardır gittiğin serviste buluşalım hem bakımı yapılmış olur dedim, o yetkili servisten de memnun kaldım. Tamam yetkili servislerin fiyatları biraz pahalı ama bu kafa rahatlığı için fazladan bin lira vermeye razı geliyorum, zaten zar zor gezmeye fırsat buluyorum, o kısıtlı zamanda sorunlarla uğraşmak istemem.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler