Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Alüminyum yan çanta hakkında

REKLAM ALANI
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    merhaba sevgili forum sakinleri, aylar önce çanta ile ilgili biraz fikir istemiştim ve sorunum kısmen devam ediyor... 40 litre civarı güzel bir sırt çantası aldım ve herşey harika fakat motosiklet için Alüminyum yan çanta istiyorum. fiyatlara biraz baktım ve 36 bin liraya kadar görünce şaşırdım biraz, pahalı geldi...

mesela aşağıdaki çantalar 17 bin lira ve bu tarz bir şey alacağım fakat 17 bin lira da çok diye düşünüyorum...

iyice bakındıktan sonra Desandman diye bir marka buldum ve Ankara da üretim yapıyorlar, ne kadar güvenilir bilemiyorum, sahibinden ilanı da yayınlamışlar

sahibinden çanta ilanı bu

ben şimdi bunlarda 50+50 litre yan çanta siparişi vereceğim ve bağlantı aparatı aksesuar sticker falan komple 10 bin lira para istiyorlar, ben parayı banka havalesi ile atacağım ve onlarda kargo yapacaklar... peki ben parayı yolladıktan sonra ya kargo yapmazlarsa? Ankara da bu üreticiyi tanıyan eden var mı? yada bu siteden çanta alan tanıdıklarınız var mı? sorun yaşamam diye düşünüyorum ama yine de akıl danışmakta fayda var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    iskampavya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 1000L
    Orta kalite çanta üreten bir firma, ürün kalitesi sizin icin uygunsa alışveriş yapabilirsiniz.şahsen tanımam ve hıçbir bağım yoktur.
    fatih.met bunu beğendi.

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    böyle çantaları yakından hiç incelemedim, ben inşaat aletleri koyacağım bunların içine, avuç taşlama, matkap, vidalama gibi aletler taşıyacağım... yolda giderken çanta dökülmesin yeter...

sağlamlık konusu ve üreticinin parama çökmesi aklıma takılıyor sadece.

iskampavya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 1000L
    Paraya çökme durumu olmaz diye düşünüyorum tam hatırlamıyorum ama epeydir sipariş alıp uretim yaptıklarını biliyorum, kendim içinde arayıp konuşmuştum. Bana göre gp komp ürün kalitesine gore daha tercih edilesi şayet daha kaliteli bir çanta istemiyorsaniz.. paraya kıyıp daha kaliteli canta alırım evladiyelik olsun derseniz Trexes'i tek geçerim. Başka markalar da var yine yerli üretim ama uzun uzun arti ve eksilerini yazmak lazim gece vakti uzun iş o

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    firmayı bilen arkadaşın yorumu olduğuna göre yorum yapıyorum:
    sahibinden ilanı haricinde firmanın resmi kanallarından mutlaka önce iletişim kurup teyit alın,
    sahibindende fake ilan dolandırıcılığı çok fazla oluyor malesef, örneğin çanta üreten firmanın sahibindende satışı yoktur ama birisi rastgele ilan açıp sipariş alıyor gibi ilan ücretini alıyor olabilir, havale ile yapılan ödemeyi geri almak da çok zor bir süreç, bu sebeple dolandırıcıların en çok kullandığı yöntem.
    espresso ve srdrrr bunu beğendiler.

Motosikleti
    R1200GS
    desandman yeri ankara'da, bizim arkadas GS'ine arka canta aldi, sorun cikacagini sanmam

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Çantayı direkt dükkandan alın, takarken bir sürü bağlantı parçaları falan eksik gelirse sonra sıkıntı çıkmasın. Kesin istanbulda bayileri vardır, firmayı arayıp sorun.

Bir de çantaları çok yüklemeyin yolda düşebilirler. Givi marka çatamda max 10 kilo yazıyor ki çoğu çantada en fazla 5 kilo yüklenir.

Motosikleti
    V-Strom DL650
    Önceki motorum v stromda çok az kullandığım Givi E41 yan çanta setini çok uygun fiyata veririm düşünürseniz. Evde duruyor 3 yıldır; birinin işi görülsün diye çok uygun fiyata ilan verdim, yine de ölü fiyat teklif ettiler, kızdım satmadım. Çok kaliteli bir çanta seti.
    Cyan ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Arkadaşım bunlardan orta sehpa bakmıştı, fuarda sergiledikleri ürün paslanmış dedi ve bakmayı bıraktı.

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı Turker11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceki motorum v stromda çok az kullandığım Givi E41 yan çanta setini çok uygun fiyata veririm düşünürseniz. Evde duruyor 3 yıldır; birinin işi görülsün diye çok uygun fiyata ilan verdim, yine de ölü fiyat teklif ettiler, kızdım satmadım. Çok kaliteli bir çanta seti.
    vay arkadaş ya, espresso'nun yorumundan sonra ben desandman ile görüşüp parayı gönderdim bile... 10.100 lira gönderdim, 9500 lira yan çantalar ve kolay söküp takma demirleri, 300 lira sticker falan ve 300 lirada aksesuar demirlerine ödeme yaptım... yarın kargoya verecekler.

peki sen kaç paraya satacaktın? kaç litre senin çantalar?

benim sipariş ettiğim çantalar 50 litre tanesi, yani ikisi toplam 100 litre.

edit: givi e41 çantaya google görsellerden baktım, dış görünüşü pek sevmedim ama ondan ziyade biraz ufak gibi, büyük lazımdı bana.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Turker11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç model v storm dan çıkarttınız demirleri duruyor mu
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    V-Strom DL650
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş ya, espresso'nun yorumundan sonra ben desandman ile görüşüp parayı gönderdim bile... 10.100 lira gönderdim, 9500 lira yan çantalar ve kolay söküp takma demirleri, 300 lira sticker falan ve 300 lirada aksesuar demirlerine ödeme yaptım... yarın kargoya verecekler.

peki sen kaç paraya satacaktın? kaç litre senin çantalar?

benim sipariş ettiğim çantalar 50 litre tanesi, yani ikisi toplam 100 litre.

edit: givi e41 çantaya google görsellerden baktım, dış görünüşü pek sevmedim ama ondan ziyade biraz ufak gibi, büyük lazımdı bana.
    15 bin yazmıştım ilana; diğer ilanlara bakıp, ben öyle yüksek fiyata satayım falan sevmem öyle işleri, 12 binden aşağı satma sakın dediler, sordum ettim tecrübeli kişilere, bir alıcı çıktı, 10 bin olsun işin görülsün dedim, 9500 dedi, yok dedim kalsın, o ölü fiyat olurdu. 10 bin olur son. küçük sayılmaz aslında , 41 çarpı 2 - 82 litre.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç model v storm dan çıkarttınız demirleri duruyor mu
    2014 v stromdan. demirleri yok maalesef; 2021 de ağır kaza geçirdim motor pert oldu, kazada çantalar takılı değildi tabi, evde duruyor pırıl pırıl. çantaları 2017 de aldım; sadece 3 seyahatte kullandım. Makul fiyata hatta çok uygun fiyata vereceğim, ama sağlık sorunum olduğu halde, söylediğim halde hala ölü fiyat teklif ettiler , ondan sebep satmadım.
    F54, espresso ve fatih.met bunu beğendiler.

Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Benim Tiger 800XRx'te Trexes alüminyum arka çanta var, önceki sahibi takmış. Geçenlerde aynı markanın yan çantalarına bi bakayım dedim amanın o ne öyle 20 binden başlıyor 36 bine kadar gidiyor üstelik demirleri de hariç. Sonra Desandman markasını önerdi Ankaradan bir arkadaşım. Fiyat performans olarak gayet mantıklı geldi bana.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)