Honda CL250 depo boyama ve sorular
Reklamlar
-
16 Ağustos 2024, 18:38
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün konu açmıştım motor tavsiyesi için, dün CL250' de karar verdim ve bugün kaporayı ödedim motorun sevkiyatını bekliyorum. Nakite 180'e düştüler. Bi kaç sorum olacaktı;
-Çanta demiri aldım fakat çantalar çok kötüydü çanta almadım. Daha retro çantalar bulabileceğim bir site var mı ve bunlar bu demirle uyumlu olur mu?
-İkinci olarak renklerini beğenmediğim için deposunu mat siyaha boyamak istiyorum. Bunu sanayide yaptırabilir miyim ve ne kadara patlar?
-Motor bloğundaki boşluklara sanayide özel parça yaptırabilir miyim doldurmak için?
-İlk motorum oldu bu, devir saati yok. Vitesi motor bağırdığında atma olayının refleksini kazanmak zor mu yoksa alışır mıyım?
-Motorcu ceketlerini pek beğenmiyorum, zırh alsam üstüne ceket giysem okey olur mu?
Sağolun şimdiden arkadaşlar
Reklamlar
-
16 Ağustos 2024, 19:24
180e bence güzel motor tarz motor.aksesuar işi aliexprese göz atıcaksınız.depo boyatmak hem masraflı hem saçma olur direk istediğiniz renge kaplamacılarda kaplatma uygulayın altındada orjinal boyanız kalmış olur.devir saati olmaması çok saçmaymış devir göstergesi olmasa bile kesici vardır tecrübe ederek artık o devri öğreniceksiniz
-
16 Ağustos 2024, 19:36
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
180e bence güzel motor tarz motor.aksesuar işi aliexprese göz atıcaksınız.depo boyatmak hem masraflı hem saçma olur direk istediğiniz renge kaplamacılarda kaplatma uygulayın altındada orjinal boyanız kalmış olur.devir saati olmaması çok saçmaymış devir göstergesi olmasa bile kesici vardır tecrübe ederek artık o devri öğreniceksiniz
Cevap için cok sağolun. Aliexpress yeni gümrük olaylarından sonra imkansız gibi durmuyor mu? Kaplatma aklıma gelmemişti, ne kadar olur onun maliyeti acaba bilginiz var mı?
-
16 Ağustos 2024, 19:50
sayinteker adlı üyeden alıntı
Cevap için cok sağolun. Aliexpress yeni gümrük olaylarından sonra imkansız gibi durmuyor mu? Kaplatma aklıma gelmemişti, ne kadar olur onun maliyeti acaba bilginiz var mı?
imkansız değil vergi oranı arttı alınabilir hatta alınır hala uygundur şu an daha göremedik fiyatları 1 haftası kaldı sanırım.belki şu an alırsanız muhtemelen ödendğini için vergisi gümrüğe takılmayabilir.kaplatma bayi bayi değişir zorluğa göre mala göre değişir.bunun için 5 6 tane bayiye götürüp göstermeniz fiyat almanız gerek.bu işlemden sonra tabi muaneden geçmicek onuda hesaba katın
-
16 Ağustos 2024, 22:28
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.
o fiyata göre gayet iyi bir seçim.
boya veya kaplama yapılır, fakat dükkandan dükkana değişir, dolayısıyla ne kadar tutar yakın zamanda birisi öyle bir işlem yaptırmadıysa cevap vermek zor.
cnc makinası olan bir tornacıda istediğin demirleri yaptırabilirsin.
devir saatine çok takılma bence, biraz kullanınca alışırsın, ben devir saatine nadiren bakarım mesela, bir çok sürücüde aynıdır diye tahmin ediyorum.
-
17 Ağustos 2024, 09:47
Liste fiyatı 242 bin tl. 180 bin tl için baya indirim yapmışlar gibi duruyor. Güle güle kullanın.
-
17 Ağustos 2024, 17:43
Bloktaki boşluk için Aliexpress'te şu tarz kapaklar mevcut. Vergi muhabbetinden gelir mi bilmiyorum belki ama benzeri bir ürün iç pazarda vardır belki. Fikir olması açısından linkini bırakıyorum aşağıya:
https://tr.aliexpress.com/item/1005005888104891.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1c 3bvDZhvDZhQv&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
-
17 Ağustos 2024, 19:11
eypmrt adlı üyeden alıntı
Bloktaki boşluk için Aliexpress'te şu tarz kapaklar mevcut. Vergi muhabbetinden gelir mi bilmiyorum belki ama benzeri bir ürün iç pazarda vardır belki. Fikir olması açısından linkini bırakıyorum aşağıya:
https://tr.aliexpress.com/item/1005005888104891.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1c 3bvDZhvDZhQv&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
Hocam bunlara baktım hiçbirinin Türkiye'ye shippingi yok. Türkiye'de nereden bulabilirim hiç fikrim yok açıkaçası
-
18 Ağustos 2024, 00:36
Attığım linkte yorumlardaki resim Türkiye'de çekilmiş. Vergiden dolayı mı gönderim yok dediniz yoksa satıcıyla mı alakalı problem?
-
19 Ağustos 2024, 10:08
şu an gönderim var görünüyor, tahminimce indirimden dolayı bence kaçırmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)