Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yağ Filtre Civatası Kırıldı Usta Arıyorum

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar xmax 2019 yağ filtresini değiştiriyordum , motor ikinci el daha öncekiler çok sıkmış olacak ki çok zor açıldı tekrardan tork anahtarıyla sıkarken bir tanesi içinde kırıldı 2 vida tutuyor şu anda , içerde kalan vidayı çıkarabilecek iyi bir usta var mı ? Sarıyer tarafında oturuyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Tornacıya gitmeniz gerekiyor. Belki yağ filtre kapağı sökülmesi gerekebilir işlem için. Hazırlıklı gidin, geçmiş olsun.

Teşekkürler hocam sariyer maslak civari tornaci oneren olursa sevinirim

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Maslak Atatürk Oto Sanayi'de yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan İşleyen Motor adında dükkan var. Usta iyi. Olmadı ona götürürsünüz, hem sanayi ortamı, orada tornacı falan o bulabilir yönlendirebilir.

google maps linki: https://maps.app.goo.gl/pBsUGfipWRvyeJRt5

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Maslaktaki herhangi bir motosiklet ustası her türlü çözer diye düşünüyorum, Maslak bana kalırsa Türkiye'nin en iyi tamirci sitesidir ve 1 tanede dandik esnaf-usta yoktur. Olsada yüksek ihtimalle oradan ayrılmaya mahkumdur . Probleminize gelirsek eğer civata çok dipten kırılmadıysa ve yiv setin içinde değilse dışardaki kalan kısmı pense gibi aletle sökmeyi deneyebilirsiniz, eğer içinde kaldıysa kırılan kısmında gevşetme yönüne doğru ince ve sert tığ ile çekiş ile ufak darbeler ile sökmeyi deneyebilirsiniz.

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maslak Atatürk Oto Sanayi'de yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan İşleyen Motor adında dükkan var. Usta iyi. Olmadı ona götürürsünüz, hem sanayi ortamı, orada tornacı falan o bulabilir yönlendirebilir.

google maps linki: https://maps.app.goo.gl/pBsUGfipWRvyeJRt5
    Teşekkürler bugün kısmet olursa bakacağım işinin ehli birisine benziyor

Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maslaktaki herhangi bir motosiklet ustası her türlü çözer diye düşünüyorum, Maslak bana kalırsa Türkiye'nin en iyi tamirci sitesidir ve 1 tanede dandik esnaf-usta yoktur. Olsada yüksek ihtimalle oradan ayrılmaya mahkumdur . Probleminize gelirsek eğer civata çok dipten kırılmadıysa ve yiv setin içinde değilse dışardaki kalan kısmı pense gibi aletle sökmeyi deneyebilirsiniz, eğer içinde kaldıysa kırılan kısmında gevşetme yönüne doğru ince ve sert tığ ile çekiş ile ufak darbeler ile sökmeyi deneyebilirsiniz.
    Teşekkürler hocam yapabilmem mümkün değil sanayide bakacağım
    espresso bunu beğendi.

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Torna hakan usta (gerçekten usta!); 0532 251 78 28.Atatürk sanayi sitesi 2. kısım maslak...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler