Yağ Filtre Civatası Kırıldı Usta Arıyorum
Reklamlar
-
15 Ağustos 2024, 19:44
Merhaba arkadaşlar xmax 2019 yağ filtresini değiştiriyordum , motor ikinci el daha öncekiler çok sıkmış olacak ki çok zor açıldı tekrardan tork anahtarıyla sıkarken bir tanesi içinde kırıldı 2 vida tutuyor şu anda , içerde kalan vidayı çıkarabilecek iyi bir usta var mı ? Sarıyer tarafında oturuyorum.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2024, 19:48
Tornacıya gitmeniz gerekiyor. Belki yağ filtre kapağı sökülmesi gerekebilir işlem için. Hazırlıklı gidin, geçmiş olsun.
-
15 Ağustos 2024, 20:55
Teşekkürler hocam sariyer maslak civari tornaci oneren olursa sevinirim
-
15 Ağustos 2024, 21:08
Maslak Atatürk Oto Sanayi'de yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan İşleyen Motor adında dükkan var. Usta iyi. Olmadı ona götürürsünüz, hem sanayi ortamı, orada tornacı falan o bulabilir yönlendirebilir.
google maps linki: https://maps.app.goo.gl/pBsUGfipWRvyeJRt5
-
15 Ağustos 2024, 23:25
Maslaktaki herhangi bir motosiklet ustası her türlü çözer diye düşünüyorum, Maslak bana kalırsa Türkiye'nin en iyi tamirci sitesidir ve 1 tanede dandik esnaf-usta yoktur. Olsada yüksek ihtimalle oradan ayrılmaya mahkumdur . Probleminize gelirsek eğer civata çok dipten kırılmadıysa ve yiv setin içinde değilse dışardaki kalan kısmı pense gibi aletle sökmeyi deneyebilirsiniz, eğer içinde kaldıysa kırılan kısmında gevşetme yönüne doğru ince ve sert tığ ile çekiş ile ufak darbeler ile sökmeyi deneyebilirsiniz.
-
16 Ağustos 2024, 06:20
espresso adlı üyeden alıntı
Maslak Atatürk Oto Sanayi'de yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan İşleyen Motor adında dükkan var. Usta iyi. Olmadı ona götürürsünüz, hem sanayi ortamı, orada tornacı falan o bulabilir yönlendirebilir.
google maps linki:
https://maps.app.goo.gl/pBsUGfipWRvyeJRt5
Teşekkürler bugün kısmet olursa bakacağım işinin ehli birisine benziyor
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Maslaktaki herhangi bir motosiklet ustası her türlü çözer diye düşünüyorum, Maslak bana kalırsa Türkiye'nin en iyi tamirci sitesidir ve 1 tanede dandik esnaf-usta yoktur. Olsada yüksek ihtimalle oradan ayrılmaya mahkumdur
. Probleminize gelirsek eğer civata çok dipten kırılmadıysa ve yiv setin içinde değilse dışardaki kalan kısmı pense gibi aletle sökmeyi deneyebilirsiniz, eğer içinde kaldıysa kırılan kısmında gevşetme yönüne doğru ince ve sert tığ ile çekiş ile ufak darbeler ile sökmeyi deneyebilirsiniz.
Teşekkürler hocam yapabilmem mümkün değil sanayide bakacağım
-
16 Ağustos 2024, 08:44
Torna hakan usta (gerçekten usta!); 0532 251 78 28.Atatürk sanayi sitesi 2. kısım maslak...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler