Selam dostlar motosiklet işinde çok yeniyim vitesli motor öğrenmek adına kuba rx9 aldım. Aldığım arkadaş 110cc ye yükseltmiş. Öğrenip ehliyet alıp model yükseltirim diye düşündüm ama resmen tutuldum buna. Bir süre daha kullanmayı düşünüyorum.Doğuda öğretmenlik yapıyorum sadece güzel havalarda gezmek amacım. Motordan hiç anlamıyorum bu yüzden Siz tecrübeli arkadaşlara çok ihtiyacım var. Bir kaç soru sormak istiyorum.
1. Lastikleri 2.50-17 ön ve 2.75-17 arka şeklinde bunları 0.25 kalınlaştırmam mümkün mü ? Kalınlaştırmamın artısı ve eksisi ne olur? Eğer bu mümkünse bana güzel 4 mevsimlik lastik önerir misiniz?
2. Aynaların arkasında metal kısımdaki kılcal çizikleri kendim pasta ile yok edebilir miyim? Mümkünse uygun bir pasta ürünü önerir misiniz?
3. Ls2 airflow 2 kask aldım ek olarak motorun nostaljisine uygun retro bir kask arıyorum uygun fiyatlı. Bu tarz bir kask önerir misiniz?
4. Elektronik aksamın ve frenlere giden kablolar berbat gözüküyor bunu nasıl güzelleştirebilirim?
5. Egzozun iç kısmı temizleniyormu. Temizleniyorsa yöntemi nedir?
6. Yağ değişimi dışında gerekli bakımları konusunda hiç bir fikrim yok. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?
Forumdaki ilk mesajımdan 100 lerce soru sorup benden nefret etmenizi istemem o yüzden bu sorular ile yetiniyorum.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.