Mt 25 motorum var daha 2bin kmde normal durup kalkarken bazen debriyaji bırakırken tak diye ses geliyo ama uzun degil tek bi ses böyle bunun nedeni nedir normal mi servise felan gostermeme gerek var mi sesin nerden geldiginide anliyamadim
Mt 25 motorum var daha 2bin kmde normal durup kalkarken bazen debriyaji bırakırken tak diye ses geliyo ama uzun degil tek bi ses böyle bunun nedeni nedir normal mi servise felan gostermeme gerek var mi sesin nerden geldiginide anliyamadim
evet onu dusundum yaptiracagim bosluk varsa umarim ondan dolayidir
Motor kullanan adam lastiğini kendi söküp takmalı , zincirini kendi temizleyip yağlamalı , değişim işi biraz meşakkatli ama en azından zincirini kendi gerdirebilmeli ;) motoru 1 e tak ileri it zincirin alt tarafındaki boşluğu elle yukarı aşağı kontrol et max 5 cm hareket etmeli , daha fazlası kalkışta , bozuk yolda lak lak diye ses yapar , çok fazla boşluk varsa maşaya çarpar çaat çuut diye sesler gelir..
tesekkur ederim hocam
@ Nikkfurie
Çok ciddi olarak yazıyorum; bana bu işleri öğretebilir misin?
Bu işleri öğrenmek istediğime dair forumda bir konu bile açmıştım "https://www.motosiklet.net/forum/mot...da-egitim.html" ama maalesef böyle bir eğitim veren bir yer yok.
Kesinlikle ama kesinlikle, "youtube'a bak", "al eline bir İngiliz anahtarı, giriş" gibi şeyler söylemeyin.
Benin öğrenme şeklim, okula gider gibi, işi yaparak öğrenmek.
Çırak olmayı bile göze aldım ama yaşım gereği kimse istemiyor :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)