Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Trident 660 - CLX 700 - CB 650F (Öyle kararsızım ki anlatamam)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla abi kişisel tercihlere bir şey diyemem tabii, ama anlattıkların pek doğru yorumlar değil ne diyim =)

Radyal kaliperin işe yaradığı nokta maksimum frenleme, performans sürüşü veya pist kullanımı. Bu şekilde fren yapmaya kalktığın zaman radyal master kullanmazsan frenin ne durumda olduğunu bilmiyorsun - ısırması için daha çok basmak falan gerekmiyor öyle bir şey yok, basitçe bilmiyorsun ne kadar fren kuvveti uyguladığını.
    Usturuplu sürüşte zaten gerek yok böyle şeylere. Tepesine bineceğim dediğin zaman da kaliperin daha fazla yükü daha as esneme ile kaldırması güzel bir şey tamam da, bu seviyede fren yaptığın zaman frenin ne durumda olduğunu bilmezsen işler öyle pek tatlı olmuyor. Yolda sorun yaşamıyor olabilirsin, ben de 21 ön tekerli axial balatalı motorla köpek gibi sürüyorum bazen sorun yaşamıyorum =)
    zaten 17 ve üzerinde radyal olmayabiliyor.hatta çok lüx motorlar dışında çok seyrek gördüğüm bir şey.bu seferde tekerleğin çapı yavaşlama konusunda etken oluyor.yani 21 inçte radyal yok çok güzel frenlerim var diyorsan dibine kadar haklısın o çapta o sürtünme mesafesiyle birlikte cayır cayır fren yaparsın.ama bu 17 inç jantlara örnek olmaz bizim o kadar sürtünme mesafemiz yok.yine zaten 100 120 km hız ile giderken bu detayı göremeyebilirsin.hız arttıkça bu detay lamba gibi ortaya çıkıcaktır insan gibi sürmememiz gerekiyor yani

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar 150NS>CBR125R>PULSAR RS200>CBF150>CB125F
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanın.
    çok teşekkür ederim hocam

Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Alıntı Süleymantnz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İşin nihayetinde Tiger 660'da karar kıldım ve aldım
    Sağlıklı günlerde, keyifle kullanın.

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
    Süleymantnz bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)