Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletine obd cihazı bağlayan var mı ?

REKLAM ALANI
    istanbuls34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200 (218,03 TL yıllık vergisi + ek vergiler.)
    Hacılar arabada kullanmak için obd2 cihazı sipariş etmiştim şu ürün biraz araştırma sonucu obd cihazlarının motosikletlere bağlandığını da öğrendim çeşitli aparatlar mevcut ancak ne kadar sağlıklı emin olamadım kendi motosikletime aparat yapmayı düşünüyorum tecrübe eden var mı merak ettim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Ben 6-7 yıl önce aliexpressten aldığım mini-elm327 bt cihazımı Tiger 800XRx'ime bağladım, Triumph İngiltere forumundan indirdiğim Tigertools adlı yazılımla servis uyarısı sıfırlama, abs havasını alma, arıza kaydı okuma ve silme işlemlerini sorunsuz yaptım.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben kendi aracımda kullanıyorum. İlk aldığım aracı kapıyordu ya cihaz bozuktu yada araca uyumsuz ikinci aldığımda bu sorunu yaşamadım. Motosiklet için bu tehlikeli olur sürüşe çıkmadan önce iyice test edin.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    ÇanÇinÇonlarla uğraşmadan temin edebilirsiniz. KTM ve BAJAJ grubu aynı dönüştürücü kabloyu kullanıyor. Ben başka bir yerden aldım denedim.
    Motor arıza vermediği için işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum. Ancak aynı cihazla arabadaki arıza kodunu TORQUE uygulaması ile sildim.

dundanbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS JUPİTER 125
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÇanÇinÇonlarla uğraşmadan https://otoeko.com/motosiklet-cihaz-kablolari/ temin edebilirsiniz. KTM ve BAJAJ grubu aynı dönüştürücü kabloyu kullanıyor. Ben başka bir yerden aldım denedim.
    Motor arıza vermediği için işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum. Ancak aynı cihazla arabadaki arıza kodunu TORQUE uygulaması ile sildim.
    https://productimages.hepsiburada.ne...0631382889.jpg
    HB'de varmış , merak ettim şimdi, ns 200'de kullansam nasıl olur acaba
    Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    bende peugeout lexia dongle ve yazılımı var, bu elm327 den var, fiat marka arkaçlar için dönüştürücü kablo ve dongle var, bir ara vagcom da vardı ama birisine verdim geri getirmedi. otobillerde çok sık denedim ve kullandım, hatta lexiada çoğu peugeot motosiklet modelleri de vardı ama hiç motorda kullanmadım.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    ELM327 var bende de, euro5>OBD dönüştürücü ile kullanıyorum.
    Ama sıkıntı şu, iphone'da motosiklet okuyabilen doğru düzgün bir uygulama bulamadım hala.

misal geçen arkadaşın motor arıza ışığı yaktı, bağlandım P1401. Bu jenerik DTC kodlarında EGR hatası, DPFE hatası gibi anlamlar içeriyor. Heralde bi hortum çıktı falan dedik.. sonra piaggio'nun kendi yazılımına bağladık, gaz kolu öğrenme kalibrasyonu istiyormuş, bitti gitti.
    Arabada arıza silmekten özellik açma kapamaya kadar yapabiliyorum ama motorda adam akıllı bir şekilde kullanamadım bir türlü.
    dundanbiri bunu beğendi.

istanbuls34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200 (218,03 TL yıllık vergisi + ek vergiler.)
    Yanıtlarınız için teşekkürler alet gelsin önce arabada sonra motosiklete aparat yapıp deneyeceğim 600tl gibi bi rakam istiyorlar kablo parçasına diyagram şemasını bulayım kesip biçerek soket uyduracağım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)