Herkese Selam,
Daha önce crosspro koruma demiri kullanmış veya bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
Güvenebileceğimiz bir marka mıdır? Kalitesi nasıldır?
Herkese Selam,
Daha önce crosspro koruma demiri kullanmış veya bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
Güvenebileceğimiz bir marka mıdır? Kalitesi nasıldır?
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
Kendim kullanmadım
V-strom 250 ye takılmışını inceleme fırsatı bulmuştum.
Tamamen görsel bişeydi.
Koruyuculuğu olduğuna ikna olmamıştım.
Diğer modeller için nasıl bilemiyorum.
Şuanki motorumda takılı, test etme durumum olmadı ama bu modelde grenaja çok yakın. Demir var mı var diyoruz da çok koruyuculuğu olduğunu sanmıyorum sert bir kazada. Durduğu yerde yan yatınca falan işte korur.
Ama fiyat olarak da diğer alternatiflerinin yarısı kadardı, o yüzden şikayetim yok.
motorunuza uygun modeli varsa altrider tavsiye ederim ama yeni gümrük yasası ile nasıl nereden temin edilir bilmiyorum
adam afrika twin e takmış motorla 15 metre uçurumdan uçuyor far grenaj vs sıfır çizik kamyon çarpsa birşey olmaz
Motosikletimi satın aldığımda GP Kompozit marka koruma demiri taktırmıştım. Sonradan yakından inceleyince pişman oldum. Tasarım hatası vardı. Ben de geçtiğimiz ay bu markayı araştırdım. Çok içime sinmedi. Sw-Motech markasında karar kıldım ve onu aldım.
Bazı motosiklet guplarında yerli üretim ürünler satılıyor. Ama güvenmek zor oluyor. Bazı koruma demirleri de motosikleti fazlasıyla kapatıyor. Yani görünüşte güzel gözükse de sürüşe etkisi nasıl olur veya motor devrilirse hakikaten korur mu gibi soru işaretleri oluşturuyor.
Motosiklet markası farklı olsa da ben de benzer bir konuyu forumda sormuştum ve kararımı vermiştim. Belki faydası olur.
Konu linki: https://www.motosiklet.net/forum/mot...irleri-hk.html
Triumph Tiger 850 motoruma taktırmıştım. Görsel olarak şık ama sağlamlığı konusunda bir şey diyemiyorum. İhtiyacım olmadı.
Ben kullanıyorum şu an koruma demirini.
Aluminyum olması hem hafiflik açısından hem de kazadaki davranışı açısından bence güzel bir artı. Darbeyi iletmek yerine kendisi eğilip bükülmesi bloğu kurtaran bir detay olabilir.
Sinir olduğum bir detay var, yağ çubuğunu çıkarırken alt demire çarpıyor ciddi şekilde, ciddi bir sığırlık bunu görmezden gelerek sürmeleri ama alıştım yani hafif çarparak çıkarıp takıyorum.
Çok fazla alternatif var ancak ben Touratech marka koruma demiri almaya karar verdim. Cuma günü motoruma taktıracağım.
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)