Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Plakada ceza olan motosiklet satışı alınabilir mi?

REKLAM ALANI

Öncelikle merhaba , alacağım motosikletin üzerinde 10binTL ceza gözüküyor . Satışı nasıl yapacağız adamla noterde öyle satın alıp sonrasında cezayı kendim mi ödüyorum? , arkadaşa ceza parasını verip mi üzerime alıyorum?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    ceza varken zaten satış olmuyor bildiğim kadarıyla.

satıcı ödeyecek.

caner aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX750p Benelli bn251 Yamaha Nouvo
    Cezayı neden kendin ödüyorsun ki? Eğer motora bakmaya gittiğinde test sürüşü aşamasında sen yediysen o ayrı bir şey ki zannetmiyorum böyle bişey olduğunu. Ayrıca satıcı ben bu cezayı ödemek istemiyorum sen öde sana öyle devir vereyim der ise yine ödememenden yanayım ama olurda ödersen o ödediğin miktarı kesinlikle motorun fiyatından düşmelisin

Alıntı caner aydın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cezayı neden kendin ödüyorsun ki? Eğer motora bakmaya gittiğinde test sürüşü aşamasında sen yediysen o ayrı bir şey ki zannetmiyorum böyle bişey olduğunu. Ayrıca satıcı ben bu cezayı ödemek istemiyorum sen öde sana öyle devir vereyim der ise yine ödememenden yanayım ama olurda ödersen o ödediğin miktarı kesinlikle motorun fiyatından düşmelisin
    Test sürüşünde vesaire olmadı şuan sahibindende bir ilan gördüm ve üzerinde 10binTL ceza var yazıyor , noterdeyken üzerime alırken herhangi bir sıkıntı çıkartır mı üstüme alırken?

caner aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX750p Benelli bn251 Yamaha Nouvo
    ceza varken devir işlemi olmuyor cezanın ödenip öyle notere gidilmesi gerekiyor

Motosikleti
    falcon flash 100
    Böyle abudik gubidik işlere girme.

Satıcı motosikletin üzerinde ki her türlü şeyi ( ceza, sigorta, haciz, muayene gibi ) temizlesin ondan sonra alım satım işine gir.

Elden para verme makbuza plakayı yaz alım bedeli diye açıklama kısmına ekle.

Motosikleti
    CRF 250
    Ceza, muayene, sigorta, hgs borcu, üzerine icra olan araç satışı noterde gerçekleşmez.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Kasım38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceza, muayene, sigorta, hgs borcu, üzerine icra olan araç satışı noterde gerçekleşmez.
    Maalesef bizim millet böyle araç, ev, arsa gibi üzerinde kısıtlama olan şeylerin fiyatı cazip diye alım, satım işine giriyor. Kurnaz ya.

Abi tamam sen şu kadar ver üzerinde ki kısıtlamayı ( haciz, ceza, vergi borcu gibi ) kaldıralım fiyattan düşeriz diye yola çıkıyorlar sonra başka işlerde çıkıyor pirincin taşını ayıklayamıyorlar.

En iyisi hiç bir şekilde sorunlu şeylerin alım, satım işine girmemek.

Elden para alıp vermemek. Makbuzun açıklama kısmına mutlaka yazmalı falanca şeyin alım bedeli diye.
    caner aydın bunu beğendi.

Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef bizim millet böyle araç, ev, arsa gibi üzerinde kısıtlama olan şeylerin fiyatı cazip diye alım, satım işine giriyor. Kurnaz ya.

Abi tamam sen şu kadar ver üzerinde ki kısıtlamayı ( haciz, ceza, vergi borcu gibi ) kaldıralım fiyattan düşeriz diye yola çıkıyorlar sonra başka işlerde çıkıyor pirincin taşını ayıklayamıyorlar.

En iyisi hiç bir şekilde sorunlu şeylerin alım, satım işine girmemek.

Elden para alıp vermemek. Makbuzun açıklama kısmına mutlaka yazmalı falanca şeyin alım bedeli diye.
    yok benim üstüme taşıtın kendi fiyatından alıp sonrasında kendim cezasını ödemeyi yada alırken arkadaş ödesin sonrasında satışı gerçekleştirelim diye sormuştum . Teşekkürler cevaplar için

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)