12 yıldır kasko yapıp hiç işi düşmeyen motorcu
Reklamlar
-
09 Ağustos 2024, 16:55
2013 yılında ilk motorum olan nc700 le başlayan kasko maceram geçen nisan ayında 12.kez kasko yaptırmamla devam ediyor.
bu konuda sanırım rekor bende.
Üstad bir sürücü olmanın bu tür can sıkıcı yönleri olabiliyor :(
hafiften bir lowside olsun, led farın kırılması olsun buna benzer bişeyler olsa da şu kasko işe yarasa dediği bile oluyor insanın inanır mısınız :( :(
resmen sıfır cb125f parası gitti.
diğer baslıkta sigorta paralarını yazanları gorunce aklıma geldi benim kasko.
sonuç olarak profesyonel bir sürücü iseniz ve güvenlikli bir yerde oturuyorsanız bu hataya düşmeyin.
sevgiler.
Reklamlar
-
09 Ağustos 2024, 17:06
En son ne kadara kasko yaptirdiniz?
-
09 Ağustos 2024, 17:08
2023 motoruma 30 bin kasko fiyatı çektiler 1 sene önce sigorta ile yola devam
-
09 Ağustos 2024, 17:15
Mr.wind adlı üyeden alıntı
En son ne kadara kasko yaptirdiniz?
9000 tl civarı. motorun bedeli max 350-400bin tl.
bi de 11.kez tabi. 12 değil
edit : yooo 12 pardonnn dogro yazmışomım
-
09 Ağustos 2024, 17:19
2014 te nc ile şehir içinde yan bile yatmadığım bir kaza yaptım ben haklıydım motorun 1 yaşında nc nin 4 te bir parası masraf çıktı daha servisten çıkmadan kasko yaptırdım
2014 ten beri sıfır kaza sıfır hasar en son 5600 tl ye yaptırdım afrika twini
bu motora bindiğim sürece yaptırırım hata falan değil geçen ay yurtdışına çıktım 10 günlük poliçeye ek yaptırdım 33 tl çalınsa git karakola tutanak tuttur gel parayı al
veya kaza yaptım sınıra kadar çekici parasını bile veriyor sınırı geçince de anadolu sigorta düşünsün banene yaww
böyle 3 5 kuruş kar edeceğim kışın motor yatıyor diye kasko yu iptal eden bi arkadaş yayla duvarına çarptı eğer kasko devam etse motor perte ayrılırdı gitti kasko parasından daha çok tamir masrafı ödedi
başka bir sigortacı arkadaşın bmw 1200 (motor 6 yaşındaydı) ile köpeğe çarptı 7000 öyro masraf kafasını taşlara vuruyor keşke kasko kesseydim diye
gitti çıkma parçalarla bile 3000 öyro masraf yaptı
yani kaza yapmadığınız sürece kasko salaklık ama en ufak kaza da yandı gülüm ketenhelva
hele çalınmayı saymıyorum bile o daha da fena git sonra karakola ağla motoru bulun diye kasko yapanın böyle dertleri yok
-
09 Ağustos 2024, 17:35
bende de 8 yıldır özel sağlık sigortası var,
son 2 yılın harcaması 0 tl
ondan önceki yıllarında maks %20 sini anca kullanmışımdır.
-
09 Ağustos 2024, 17:40
ÜstadMotorcu adlı üyeden alıntı
9000 tl civarı. motorun bedeli max 350-400bin tl.
bi de 11.kez tabi. 12 değil
edit : yooo 12 pardonnn dogro yazmışomım
9 Bin tl kafa rahatliginin bedeli. saga sola gidip biryere parkedince gozun arkada kalmama bedeli, geceleri rahat uyuyabilme bedeli, daha akla gelen gelmeyen bircok aksakligin bedeli. Allah kaza bela vermesin
-
09 Ağustos 2024, 17:43
kaskoyuda, sigortayı da allah kullandırmasın inşallah.
-
09 Ağustos 2024, 18:11
Ben olsam sigorta sektörüne hareket gelsin diye 3-4 senede bir aldığım motoru dümenden çaldırtır, parayı alır, motoru da parçalatarak ufaktan ufaktan piyasaya çıkma yedek parça satışı yapardım.
Şaka tabi.
-
09 Ağustos 2024, 18:25
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben olsam sigorta sektörüne hareket gelsin diye 3-4 senede bir aldığım motoru dümenden çaldırtır, parayı alır, motoru da parçalatarak ufaktan ufaktan piyasaya çıkma yedek parça satışı yapardım.
Şaka tabi.
burda caglar48 vardı. 3 motor caldırdığını soyledi. kaskolu hepsı
adam şimdi s1000r a biniyor. surekli model yukseltti.
şimdi taşlar yerine oturdu bende. ulan caglar48 işi biliyosun .
şaka tabi.
ama içime de azıcık kurt dustu yalan yok
-
09 Ağustos 2024, 18:31
burda caglar48 vardı. 3 motor caldırdığını soyledi. kaskolu hepsı
adam şimdi s1000r a biniyor. surekli model yukseltti.
şimdi taşlar yerine oturdu bende. ulan caglar48 işi biliyosun .
şaka tabi.
ama içime de azıcık kurt dustu yalan yok
Hahhahaha yok yaw o yapmaz öyle işler. Yapsa yapsa Punctum yapar
-
09 Ağustos 2024, 18:35
-
09 Ağustos 2024, 18:40
punctum gayet kalite bir insan. forumda bu işi yapacak son adam
fatih. met diyorum, anarşist zaten maksat buyuk sıgorta şirketlerini zarar ettirmek.bal tutan parmağıda yalar tabiii
Ayvalık'ta rakı ısmarlayacaktı, yattı üzerine. Şaka bir yana, o da yapmaz tabi.
Fatih.met öyle ıvır kıvır mali işlerle uğraşmaz, direk sopayla döver bence. İsyanın sesi..
-
09 Ağustos 2024, 19:00
benim memlekette otomobille bunu yapan bir kaç tanıdığım var,
her sene, her iki senede bir bir şekilde arabası kötü bir kazaya karışıyor, ne hikmetse kendine de hiç birşey olmadan sıyrılıveriyor.
sonra bakıyorum bir tık üzeri sıfır bir araçla geziyor.
-
09 Ağustos 2024, 19:14
maximusti, adlı üyeden alıntı
benim memlekette otomobille bunu yapan bir kaç tanıdığım var,
her sene, her iki senede bir bir şekilde arabası kötü bir kazaya karışıyor, ne hikmetse kendine de hiç birşey olmadan sıyrılıveriyor.
sonra bakıyorum bir tık üzeri sıfır bir araçla geziyor.
Benim usta da zamanında teklif etmişti "abi sen bunu kaskola, bırak bana ben duvara gireyim" demişti şakayla karışık. Velhasıl epey araştırmıştım da hem motor eski hem de kapalı otoparkım yok diye kasko bulamamıştım.
-
09 Ağustos 2024, 19:23
Ooooo süper geyik dönmüs burada kacirmisiz.
HIcbir motoruma ne Türkiyede ne de Almanyada kasko yaptirmadim. Demekki Yaklasik 40 senelik kasko bedeli cebimde kalmis. Elbette ufak tefek hasarlarimiz olmadi degil ama kaskoya ödeyecegim bedelin cok altinda kaldilar.
Almanyada söyle bir güzellik yapiyorlar , oldukca makul bir bedel karsiliginda motoru calinmaya ve yanmaya karsi sigortaluyorlar ama onun da cok esprisi yok . Helganin anahtarini 5 defa üzerinde unuttum kimse yüzüne bakmadi
Sikiysa XR in anahtarini unut diyen arkadaslar , maalesef XR in üzerinde anahtar unutulabilecek bir yeri yok o yüzden unutmuyorum. Yoksa onda da unuturdum.
Sevgilerimle
-
09 Ağustos 2024, 19:30
Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı
Ooooo süper geyik dönmüs burada kacirmisiz.
HIcbir motoruma ne Türkiyede ne de Almanyada kasko yaptirmadim. Demekki Yaklasik 40 senelik kasko bedeli cebimde kalmis. Elbette ufak tefek hasarlarimiz olmadi degil ama kaskoya ödeyecegim bedelin cok altinda kaldilar.
Almanyada söyle bir güzellik yapiyorlar , oldukca makul bir bedel karsiliginda motoru calinmaya ve yanmaya karsi sigortaluyorlar ama onun da cok esprisi yok . Helganin anahtarini 5 defa üzerinde unuttum kimse yüzüne bakmadi
Sikiysa XR in anahtarini unut diyen arkadaslar , maalesef XR in üzerinde anahtar unutulabilecek bir yeri yok o yüzden unutmuyorum. Yoksa onda da unuturdum.
Sevgilerimle
Yıllar önce eski model Moto Guzzi kullanan biriyle tanışmıştım. Ben o dönem motora başlayalı 2-3 ay olmuş, markete bile gitsem motoru disk kilidiyle kilitliyordum. Motor da Rks Titanic Adama almakta olduğu güvenlik önlemlerini sormuştum. Gidonu bile kilitlemediğini, motorun yüzüne kimsenin bakmadığını gülerek anlatmıştı.
-
09 Ağustos 2024, 19:31
Bu arada ADAC den bütün avrupayi kapsayan assistace hizmeti icin yillik 3500 tl civari bir bedelle üyelik aliyorum . Arabam ile iki kez , motorumla da bir kez ( hemde 350 km uzakta yolda kaldim) hepsinde kisa sürede yardimci oldular . Maalesef ADAC Türkiye kurulduktan kisa süre sonra batti ve Türkiyeden cekildiler . Orada bu hizmeti alamiyoruz.
Sevgilerimle
-
09 Ağustos 2024, 21:01
Türkiye'de o hizmeti sadece adak adayarak Allah'tan alıyoruz.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
11 Ağustos 2024, 17:26
Mr.wind adlı üyeden alıntı
9 Bin tl kafa rahatliginin bedeli. saga sola gidip biryere parkedince gozun arkada kalmama bedeli, geceleri rahat uyuyabilme bedeli, daha akla gelen gelmeyen bircok aksakligin bedeli. Allah kaza bela vermesin
Hocam motor çalınsa kasko karşılar mı kolayca? Kamera, kapalı garaj gibi şeyler isteyip işi yokuşa sürer mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)