Köprü ve otoyollarda motosikletlerden artık ücret alınmayacak
-
Köprü ve otoyollarda motosikletlerden artık ücret alınmayacak.
21 Haziran 2006 10:24 Ankara 9. İdare Mahkemesi, Karayolları Genel Müdürlüğünün, köprü ve otoyol geçişlerinde uygulanan motosiklet ücret tarifelerine ilişkin işlemini iptal etti. Mustafa Reşit Arnık adlı vatandaş, Karayolları Genel Müdürlüğünün 1 Temmuz 2004 tarihli köprü ve otoyol gişelerinde, motosikletlerle, ağırlığı 3 tonu bulan otomobil, minibüs ve kamyonetlere aynı ücreti öngören işleminin iptali istemiyle dava açmıştı. Ankara 9. İdare Mahkemesi, Karayolları Genel Müdürlüğünün, motosikletlerin, ücret toplama sisteminde uygulanan beş araç sınıfında 1. sınıfa dahil edilerek belirlenen ücret tarifesine ilişkin işlemini iptal etti. İdare Mahkemesi, motosikletlerin kapladığı alan ve boyut ile kullanış şekli itibariyle otomobil, minibüs, kamyonet ve kamyon sınıflandırmasına dahil edilmesinin mümkün olmadığına işaret etti.
bir form sayfasından alıntı yaptım bunun aslını bilen varmı?
Reklamlar
-
eğer ücret almasalardı biz hala boşuna mı para veriyoruz!!! yok öyle bişey kardeş alıyorlar paralarını çatır çatır
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
desene yine kafalar karışacak
-
konuyla ilgili topic zamanında açılmıştı.
şu an hala köprü ücreti alınıyor diye biliyorum ben
-
Ben ogs den kaçak geciyorum hala ceza yazılmadı
-
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Ben ogs den kaçak geciyorum hala ceza yazılmadı
imzana plakanı da yazmışın yakında gelir merak etme
==============================
==============================
-
Plakam sele altında racing hesaabı
-
bir adam bu deklerasyona sebep olabilmişse neden 300 adam olup dava acmıyorsunuz?
AYRI AYRI.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
benim henuz motorum yok. benim acacagim davanın bir anlamı olmayabilir
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
Alınıyor çünkü karayolları temyize gitti ve maalesef kazandı... Epeyce oldu bu olalı yeni bir bilgi değil.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler