ahaa jetx mağdurlarından biri
bende dahil olmak üzere elimizde patlayan motorlardan biri.neden patlıyor ona kısaca anlatiyim.şimdi en baştaki sebep honda pcx in aniden stoklara girmesi.o iyi bu iyi demek istemiyorum tabiki pcx daha iyi
malesef,ama tutupta sen 155 bin tl ye jetx mi alırsın yoksa 145 bin tl ye pcx mi
iş zaten burada patlıyor.diceksinki kredi kartına taksitle alınıyor ama evet doğru ama hondanında eli armut toplamıyor.140 dan 70i nakit üzeri karta taksit yapan yerler var.bu hesaba göre zaten 155 binlik jetx 130 bin tlye BİLE SATILMAZ !!! kim alcak 2. el zaten kim sana o nakit parayı elden vericek şu dönemde
adam gider 140 a pcx alır ki alıyor.bende 10 taksit almış biriyim 2 ayım kaldı borcun bitmesine.ayağım yerden kesilsin işim görülsün hemde başım ağrımasın diye aldım.ama bazı akıllılar 150 ye 10 taksit alıp 150 ye tekrar satabileceğini sandı orada çok aci patladılar.bir bardak su iç ben içtim allaha şükürde bir borcum kalmadı beni zora sokan vs ayda 10 bin tl borç ödüyorum jetx e.satmak istiyorum evet 3 tane motor oldu birden hesapta olmayan jetx fazlalık.ama satamıyorum
satamicam
yani 110 bin falan anca gider onada şu an ben razı değilim.yamaha honda piyasası beklemek çok saflık olur burada.kaldıki honda bile kendi piyasasına kafa attı.adam 130 dan aldığı pcxi 160 170 den satmaya çalıştı.şimdi o alıp satamayanlar
bizden daha acı durumda
evet pcx olsa daha hızlı satardık doğru jetx rüzgarı daha bitmedi hala alan var
kendilerinden allah razı olsun piyasayı ateşliyorlar
herşeyden önce kymco ve sym için yolun sonu görüldü.pcx ve nmax olmamasından kaynaklı aşırı ötesi fiyatlandırmanın cezasını öööyllee bir acı acı çekiceklerkiii ibreti alem olacaklar.sen hangi akla hizmet jetxi 155 bin tl ye satıyorsun?? pcx gelince ne olacak aha olacağı bu.1 2 ay sonra jetx fiyatlarında çok acı bir indirim bekliyorum daha doğrusu kymco ve sym grupta.şu hesapta jetx ederi max taş çatlasın 0 km 2024 modeli 120 bin tl dir.bende dahil tüm jetx kullanıcılarına ve kymco sym markalarına geçmiş olsun