Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Temel bilgiler üzerine.

Motovento
    REKLAM ALANI

Herkese selamlar 20 yaşında İstanbul'da ikamet eden birisi olarak 2 ay önce Spontini 110 satın aldım.Yaklaşık 2 hafta sonra da son sınavıma gireceğim ve ehliyet sahibi olacağım. Problemim trafik hakkında asla bir fikir sahibi olmamam, teknik olarak temel bilgilere sahibim ve bu beni endişelendiriyor. Maps'den İstanbul'un anayollarını inceliyorum Cevizlibağ'dan yollar nereye bağlanıyor Fatih'e toplamda kaç yoldan giriş var gibi gibi. İstanbul'un trafik dinamikleri dolayısıyla "Yolda pişerim abi ya." diyip geçemiyorum. Önerileriniz nelerdir? Yürümeyi öğrenmeye çalışan bebek gibiyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Trafiğin ne olduğuna mı hakim değilsin, Cevizlibağ'dan surdibine nasıl gideceğini mi bilmiyorsun?

trequartista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ VPS 125
    youtube’da “trafikte motosiklet” diye aratıp çıkan videoları izleyebilirsin https://youtu.be/4h63SvjqEho?si=erVHtKdy185n67Be
    canburton bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    önerim, istanbul'dan taşınman.
    dundanbiri ve canburton bunu beğendiler.

Alıntı canburton adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar 20 yaşında İstanbul'da ikamet eden birisi olarak 2 ay önce Spontini 110 satın aldım.Yaklaşık 2 hafta sonra da son sınavıma gireceğim ve ehliyet sahibi olacağım. Problemim trafik hakkında asla bir fikir sahibi olmamam, teknik olarak temel bilgilere sahibim ve bu beni endişelendiriyor. Maps'den İstanbul'un anayollarını inceliyorum Cevizlibağ'dan yollar nereye bağlanıyor Fatih'e toplamda kaç yoldan giriş var gibi gibi. İstanbul'un trafik dinamikleri dolayısıyla "Yolda pişerim abi ya." diyip geçemiyorum. Önerileriniz nelerdir? Yürümeyi öğrenmeye çalışan bebek gibiyim
    Bence önce araba sürerek trafiği ve Türk trafik kültürü ile gerçeklerini yalayıp yutman lazım. Bizim ülkemizde trafik arabalar için var ve onlar üzerinden dönüyor. Biz sevsekte sevmesekte çoğu kural ve gerçeklik tamamen arabalar üzerine kurulu. Motorların en büyük düşmanı bildiğin gibi dört tekerliler. Sen arabaların trafikte nasıl hareket ettiğini ve yapabilecekleri sürprizleri bilmedikten sonra bence motor sürmek aşırı tehlikeli. Kitaptan kuralları öğrenmek ile olacak iş değil yani bizim ülkede trafikte cirit atmak. Motora geçtiğinde hangi araba marka modeline hangi tipler biner. Kadın şoförlerin trafikte yarattığı sürpriz ve estantene olaylar, serviş şoförlerinin hoyratlığı gibi çoğu detaya hakim olmak kesinlikle sana artı katar.
    canburton ve ess bunu beğendiler.

Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önerim, istanbul'dan taşınman.
    Üniversite biter bitmez umarım hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Alıntı MGC45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence önce araba sürerek trafiği ve Türk trafik kültürü ile gerçeklerini yalayıp yutman lazım. Bizim ülkemizde trafik arabalar için var ve onlar üzerinden dönüyor. Biz sevsekte sevmesekte çoğu kural ve gerçeklik tamamen arabalar üzerine kurulu. Motorların en büyük düşmanı bildiğin gibi dört tekerliler. Sen arabaların trafikte nasıl hareket ettiğini ve yapabilecekleri sürprizleri bilmedikten sonra bence motor sürmek aşırı tehlikeli. Kitaptan kuralları öğrenmek ile olacak iş değil yani bizim ülkede trafikte cirit atmak. Motora geçtiğinde hangi araba marka modeline hangi tipler biner. Kadın şoförlerin trafikte yarattığı sürpriz ve estantene olaylar, serviş şoförlerinin hoyratlığı gibi çoğu detaya hakim olmak kesinlikle sana artı katar.
    Bu durumun farkında olup da ona göre elimizden geleni yapmamız canımız için en hayırlısı. Ne diyeyim,bu süreç zaten zor iken İstanbul'da deneyimlemek ayrı bir tecrübe diyelim Çok teşekkürler tavsiyeler için

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler