Var mı tanıyan. Allah rahmet eylesin.
https://www.sozcu.com.tr/tem-de-feci...itlendi-p72476
Var mı tanıyan. Allah rahmet eylesin.
https://www.sozcu.com.tr/tem-de-feci...itlendi-p72476
şimdi ne desek boş ne konuşsak boş. emniyet şeridinde olan kazanın da yorumlanacak şeyi yok.
Yazık. Kamyon ve TIR arkası gibi emniyet şeridinin dolu olup olmadığını görmüyor bir pozisyondan yüksek süratte sağlamaya çalışmış olabilir sanki; yoksa emniyet şeridinde giderken önünde durmuş kamyona bu kadar saplanmak ancak önüne dikkat etmeden (mesela telefona / göstergeye bakarak) sürerken veya takip mesafesine uymazken olur. Bunların hepsi de ciddi kusur, keşke bir cana mal olmasaydı.
Emniyet şeridini bırak boş yolda bile görmediğin yere hamle yapmamak lazım. Allah rahmet eylesin.
kalp krizi vakasıda olabilir, gazı istemsizce açmasına sebep olmuş olabilir, ailesinden izin alınarak otopsi yapılsa keşke, malum pandemi aşılarından sonra genç, orta yaş da artan bir grafik var
tickles my pickle to see that motor wiggle
Allah rahmet eylesin.
Ne eleştirmek ne yargılamak lüzumsuz.
Herkesin kafasın da bir ton düşünce hepimizin başına gelebilir bir saniyelik işler.
Allah sevenlerine sabır versin.
Valla eleştirme veya başka bir sebeple yazmadım. Sabah kaza olmuş, tanıyan eden varsa haber verilirdi. Belki üstünden haber verilecek bilgi çıkmamıştır.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
allah rahmet eylesin, sabah 07:00 gibi edirne yönünde geçtim oradan, bizim yönde de çok felaket bir izleme kuyruğu vardı malesef.
geçerken motorun saplandığını görünce içimden eyvah, rahmetli olmuştur kesin dedim.
Allah rahmet eylesin kardeşimize. Emniyet şeridine zorunlu olmadıkça girmemek lazım.
Konudan bağımsız ama bir kaç yerde daha görünce yazmak istedim.
Aşılardan sonra kalp kriziin arttığı falan yok. Bu tatavaya alet olmayın. 2012-2019 arasında oluşan artışın daha büyük. Düzenli olarak yıllardır artıyor zaten kalp krizi vakaları.
haalaa aşı diyorsun... Neyin algısını yapmaya çalışıyorsun?.. aşı olduğu hafta kısmi felç geçiren , kalp rahatsızlığı geçiren , hatta kapakçık ameliyatına giren o kadar çok tanıdığım var ki...
Tamam , belli ki siz olmuşsunuz.. Belki içinizi ferahlatmaya çalışıyorsunuz... ama yapmayın artık..
Aşı dediğiniz sıvılar (Ki ben demiyorum , o iğne olurken imzaladığınız kağıtta da öyle yazıyor) Nedir , ne değildir kimse bilmiyor.. Üretenler ve dayatanlar hariç..
Bırakın artık şu sıvıları aklamayı..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hadi bakalım sen kaşındın beter ol =) =)
Üzerinizde kimlik veya cüzdan yoksa direkt telefonunuza bakıyolar son arananları arıyorlar benim aileme bile haber vermemişler son arananlarda yakın bir arkadaşım gelmişti . Karakola şikayetçi olmaya gittiğimizde , ailem polise agresif bir şekilde kaza gecesi niye motosikletin çekilme mesajını aldım ben sadece? , siz arayamadınız mı diye sorunca poliste sinirli şekilde bunun gibi kaç kişi geliyo nasıl uğraşalım demişti:D
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)