Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Stop etme problemi

REKLAM ALANI
    jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    Herkese merhaba. 2013 enjeksiyonlu sıvı soğutmalı aprilia scarabeo 200 motorumda çözemediğim bir problem var. Motora çok yüklendiğimde aşırı ısınmadan mı kaynaklı bilmiyorum ancak mesela 130la bir süre gittim sonra trafikte çok hafif gaz açarak gitmek istediğimde stop ediyor. Hiç bir çekiş gidiş duruş titreşim filan sorunum yok. Rolantide soeun yok. Çok da memnunum. Ancak çok hafif tekrar ediyorum çok hafif gaz açarak gitmek istediğimde stop ediyor. Günlük kullanımda bunu yapmıyor. Aşırı yüklendikten sonra yapıyor. ve normal gaz açıp gitmek istediğimde hiçbir sorun yok. Buji hava filtresi filan değişti. Bakım konusunda eksiğim yok. Gaz kelebeği boğazını açıp temizledim. Ama sorun aynı devam ediyor. Çok rahatsız etmemekle beraber düzelse fena olmaz. Fikri olan belirtirse sevinirim. Herkese iyi günler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Tps ye bakmak lazım bence , gaz kelebeğinin çok düşük açılarında sinyal göndermiyor olabilir , belki Tps yi avans yönünde biraz çevirsen düzelir denemek gerek..

jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    Evet ustam bugün rolanti valfinden bahsetti. Çok anlamıyorum ancak dediğiniz şey ile aynı sanırım. Bir o kalmıştı bakmadığım deneyeyim teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)