suzuki çıldırdııı motor fiyatları çıldırmaya başladı
Reklamlar
-
05 Ağustos 2024, 19:11
Reklamlar
-
05 Ağustos 2024, 21:00
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
ama resmi olarak ilk büyük indirimi suzuki bey yaptı.kendisine teşekkür ediyoruz bir yandan da kınıyoruz mağdem böyle bir fiyat imkanın vardı niye vatandaşı kazıklama yoluna gidildi ?
ne teşekküre ne de kınamaya gerek yok burda.
İyilik olsun diye indirim yapmıyor. Elinde satmak zorunda olduğun bir mal varsa ve satılmıyorsa indirim yaparsın.
Yine bir firma/satıcı malını en yuksek fiyattan satmak istemesi kadar doğal bişey yok.buna kazıklama denmez.
Yanlış fiyat politikası diyebiliriz ama.
Herşey kitabına uygun tarzan.
-
05 Ağustos 2024, 21:34
ÜstadMotorcu adlı üyeden alıntı
ne teşekküre ne de kınamaya gerek yok burda.
İyilik olsun diye indirim yapmıyor. Elinde satmak zorunda olduğun bir mal varsa ve satılmıyorsa indirim yaparsın.
Yine bir firma/satıcı malını en yuksek fiyattan satmak istemesi kadar doğal bişey yok.buna kazıklama denmez.
Yanlış fiyat politikası diyebiliriz ama.
Herşey kitabına uygun tarzan.
hangi kitapmış oo malın fiyatından yüzde 25 30 arasında indirim yapan?? siz böyle bi yerinizden kitap uydurursanız daha çooook kazık yersiniz bunlar ithal mal yani belli bir euro ya dolar fiyatına sahip mallar.sen hatırlamazsın eskiden tüm mallar o anki dolar euro kurundan satılırdı araba fiyatlarıda 300bin tl düşüyor nası düşüyor işte böyle saplamalı geçirmeli.gerçi yüzde51 evet dedikten sonra siz o kitabi iyice okuyun
-
05 Ağustos 2024, 21:50
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
Tarzan ben kazık yemem.
Sen tesekkuru neden ettin onu anlamadım.
Olm adamlar satamıyor lan, indirim yapmayacak da turşumu kuracak motorlarla.
Bana da hergun Honda dan mesaj geliyor.nakitte manyak indirim var diye.
Aklıma teşekkür etmek hiç gelmedi.
-
05 Ağustos 2024, 22:09
Kemer sikma isi tez zamanda bitmezse bu stokta kalanlari batan geminin mallari olarak hatirlayacagiz gibi.
Suan caanim hukumetim diyor ki, elinde canli varsa harca. Oyle borclanarak birsey alma devri bitti. Caaanim ulkemde en fakir kesim 0 dan 1 olabilmek icin hep borclandi. Suan o is yok.
Belli basli sektorler disinda ticaret ya durmus, yada zararina isler durumda. Soylenecek milyon tane cumle var da, can sikmaktan oteye gecmedigi icin gerek yok.
Guzel indirimler. Ihtiyaci ve imkani olan kacirmasin bence.
-
05 Ağustos 2024, 23:20
Olm adamlar satamıyor lan, indirim yapmayacak da turşumu kuracak motorlarla.
Geçen seneler kurmaya çalıştılar o turşuyu Şimdi böyle tutuştular. Döndün mü eve Hırbo Efendi?
-
05 Ağustos 2024, 23:38
abyasar adlı üyeden alıntı
Geçen seneler kurmaya çalıştılar o turşuyu
Şimdi böyle tutuştular. Döndün mü eve Hırbo Efendi?
Kardeş hırbo kim ya?
Activa ve Dio motosikletlerde büyük Ağustos indirimi... stoktan aynı gün teslim avantajı, ilk bir yıl bakım indirimi ayrıcalığı ile 15 ağustos a kadar sadece mutluhan da... Bilgi için: 02164595858 Dahili 162 Cep Tel: 05065034925 Çıkış için HONDA RET yazıp 3172ye gönderin. Mersis 0626036060700017 B016
PCX MOTOSİKLETLERDE BÜYÜK AĞUSTOS İNDİRİMİ... STOKLARIMIZ YENİLENDİ NAKİT ALIMLARDA İNANILMAZ FİYAT AVANTAJI SİZLERİ BEKLİYOR 15 AĞUSTOSA KADAR SADECE MUTLUHAN'DA Bilgi için: 02164595858 Dahili 162 Cep Tel: 05065034925 Çıkış için HONDA RET yazıp 3172ye gönderin. Mersis 0626036060700017 B016
Ulen bu motorcuların alayı üçksğıtcı.
Geçen senelerde millet birbirini yiyodu pcx dıo diye.
Honda size güvendi motor getirdi. Neden almıyosunuz lan?
Ama kurt Honda yediği ayazı unutmaz. Seneye kuyruk olacaksınız. Pcx dıo diye yalvaracaksınız. Göreceksiniz olm siz.
-
05 Ağustos 2024, 23:43
Fiyatlar iyi hoş da takas kabul ediyorlar mı?
İlan koy, işten izin al, millete göster vs uğraşabileceğim şeyler değil. Bir kolaylık yapsınlar yahu.
-
05 Ağustos 2024, 23:51
pea adlı üyeden alıntı
Fiyatlar iyi hoş da takas kabul ediyorlar mı?
İlan koy, işten izin al, millete göster vs uğraşabileceğim şeyler değil. Bir kolaylık yapsınlar yahu.
Adamlar sıfır motoru satamıyor. Senin cb500f ı alıp basına bela mı alsın :d
-
06 Ağustos 2024, 00:02
Honda size güvendi motor getirdi. Neden almıyosunuz lan?
-
06 Ağustos 2024, 08:23
Patron çıldırdı ama, müşteride zaten ondan akıllı değildi.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
06 Ağustos 2024, 09:09
ah ulan bi Hornet'im olsa ölene kadar binerim xD Sürücü kursunda sürdüğümden beri aklımda.
-
06 Ağustos 2024, 09:26
yarım akıllı adlı üyeden alıntı
ah ulan bi Hornet'im olsa ölene kadar binerim xD Sürücü kursunda sürdüğümden beri aklımda.
Hornet ile test sürüşü yaptım. arka maşa 3-4 mikron esniyor. Bunu hissetim.
Arka maşa balkon demiri zaten ondan esniyor olmalı.
-
06 Ağustos 2024, 09:38
Arka maşa isterse 0.7 Mono uç olsun bak Faber bile demiyorum, Hornet alırım.
-
06 Ağustos 2024, 09:42
abyasar adlı üyeden alıntı
Döndün mü eve Hırbo Efendi?
Etiket etme adamı, yine uçuracaklar da sonra iyice huzurevine dönecek forum.
-
06 Ağustos 2024, 09:54
Suzuki Türkiye aslında indirim yapmıyor. Geçen yıl yediği haltı düzeltmeye çalışıyor...
Geçen yıl bu zamanlar Hornet, Gsx8s, Tuono660 Factory arasında dolanıp dururken, sağolsun Doğan Trend iç sesimi duymuş olacak ki, anlamsız zamcıkları ile karar vermeme yardımcı oldular.
Hani lafı bilirsiniz, "bıldır yediğin hurmalar şimdi götünü tırmalar"...
-
06 Ağustos 2024, 09:55
1-2 micro tolere edilir de 3-4 micron esneme ciddi sıkıntı....
-
06 Ağustos 2024, 09:58
Ben 4-5 mikron gibi hissettim. Hatta bizim balkonun demirlerine yaslanınca hemen hemen o da 4-5 mikron esnedi. Hanımın mezura ile ölçtük...böylece sağlamasını da yaptım. Bu konuda gerçekten çok hassasım. Daha çok esniyor diyenle kavga ederim...
-
06 Ağustos 2024, 10:39
Punctum adlı üyeden alıntı
Ben 4-5 mikron gibi hissettim. Hatta bizim balkonun demirlerine yaslanınca hemen hemen o da 4-5 mikron esnedi. Hanımın mezura ile ölçtük...böylece sağlamasını da yaptım. Bu konuda gerçekten çok hassasım. Daha çok esniyor diyenle kavga ederim...
https://www.motosiklet.net/forum/mot...ar-etmesi.html şu linkte "arka maşa balkon demiri zaten" yorumunun aynısı yapılmış, kimdir bu, nedir bu ortak akıl erkanı? Hornet'in arka maşasının balkon demiri gibi olduğu motosikletçiler arasında çokça kabul görmüş bir gerçek midir? :D
-
06 Ağustos 2024, 10:53
dl 650 de gü<zel indirim yapmışlar
1050 çok güzel fiyata düşmüş 1000 cc motor 680k sıfır km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)