SFC50 için kaliteli buji seçimi
Reklamlar
-
05 Ağustos 2024, 00:33
Öncelikle herkese iyi akşamlar,
SFC50 motorum var 100cc ama motor çevirme gaz bı anda dip verince yemiyo boguluyo usta dedi bujiden yapar bende şimdi ustanın çıkma buji takmasını istemiyorum sağlam uzun yıllar kaliteli güzel performans veren birşey istiyorum kilavuzunda A7RTC bujisini belirtiyordu bunumu almalıyım almaliysam hangi marka alım yada başka farklı muadil olanları varmıdır daha kaliteli uyan modelleri beni bilgi sahibi yaparsanız teşekkür ederim.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2024, 09:54
Ngk marka uyumlu buji alın, dikkat edin sahtesi çok.
-
05 Ağustos 2024, 19:18
Benim motorum 48 binde daha 1 kere değiştirdim bunuda bujinin kalitesine bağlıyorum sanada tavsiye ederim C7HSA kodlu NGK marka buji takabilirsin
-
05 Ağustos 2024, 20:13
Sizin yazdığınız kod Torch diye bir markaya ait , açıkçası kalitesi hakkında bilgim yok ama NGK da muadili CR7HSA imiş , bu rezistanslı bir bujidir , rezistanssız buji takarsan performans alamazsın..
-
06 Ağustos 2024, 04:06
NGK C7HSA mı CR7HSA mı?
Yaygın olarak GY6 Scooter Motorlarında bulunur.
Her iki buji de tamamen aynı Diş Boyutuna, Aynı Yapıya ve Isı Aralığına sahiptir. NGK C7HSA ve CR7HSA bujileri arasındaki “R” farkı nedir.?
NGK CR7HSA'daki “R” Direnç belirtir. Çoğu Scooter, üretim aşamasında Dirençli buji başlığı ile donatılmıştır. Bu başlıklar elektronik ateşleme bileşenlerindeki elektromanyetik paraziti (EMI) ve radyo frekansı parazitini (RFI) azaltmak için tasarlanmıştır. Dolayısıyla, bir Dirençle donatılmış buji Başlığınızda bir "R" kodlu buji kullanırsanız, çift Direnç kullanacaksınız ve bu, büyük olasılıkla Bujinizin performansını düşürecektir.
* bu ikili hakkında zamanında böyle bir bilgiye ulaşmıştım.
tickles my pickle to see that motor wiggle
-
06 Ağustos 2024, 08:43
Hava ayarıyla alakalıda olabilir.Bujiniz kurumlanıp ıslanmışsada yağlanmışsada öyle yapar...Sırayla denemek lazım...Pick up ateşleme bobini okuyucusu ısınıncada öyle hareketler yapar bozuksa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)