Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sadece uygulamadan öten alarm tavsiyesi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar motosiklete alarm taktırmak istiyorum ancak sadece telefonda uygulama olsun telefonu öttürsün istiyorum böyle bir alarm var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Takip cihazı taktirirsan istediğin olur..
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Bende turuncu takip cihazı var, motorda hareket algılandığında yani motoru biri dürterse turuncu çağrı merkezinden telefon araması geliyor. uygulamadan da bildirim var ama telefonumda telefon çağrıları hariç bütün bildirimlerim kapalı olduğu için ya da internet olmayan yerlerde çalışmadığı için bu telefon araması için turuncu takip kullanıyorum.
    Takip cihazının ilave satılan alarm modulu de bağlı, motorda da ses çıkıyor ama size bu modul gerekli değil anladığım kadarıyla.

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takip cihazı taktirirsan istediğin olur..
    Marka model verebilir misiniz?

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende turuncu takip cihazı var, motorda hareket algılandığında yani motoru biri dürterse turuncu çağrı merkezinden telefon araması geliyor. uygulamadan da bildirim var ama telefonumda telefon çağrıları hariç bütün bildirimlerim kapalı olduğu için ya da internet olmayan yerlerde çalışmadığı için bu telefon araması için turuncu takip kullanıyorum.
    Takip cihazının ilave satılan alarm modulu de bağlı, motorda da ses çıkıyor ama size bu modul gerekli değil anladığım kadarıyla.
    Bunun daha ucuz bir alternatifi var mıdır?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)