Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

15 Bin TL ekipman tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dominar 250D
    Dominar 250D alacağım,15 Bin TL ekipmana ayırmayı düşünüyorum Ankara'da yaşıyorum kendimce şöyle bir liste oluşturdum. Bir göz atıp tavsiyede bulunursanız, yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim.

dundanbiri bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Arkadaşım sen İnsanlarla dalga geçmek için mi buradasın? 2 saat önce açtığın konuda 20 bin TL ekipman için ayırdım demişsin şimdi diyorsun ki 10-15K bütçem var. Bence sen bütçene net olarak karar ver ondan sonra İnsanlardan yardım iste bence.

Motosikleti
    Dominar 250D
    Hocam dalga geçmiyorum bütçemi ayarlamaya çalışıyorum 15 ile 20 arasında da çok fark yok. Biliyorum bir kaç konu artarda açtım maalesef olaylar hızlı gelişti ama sizin bu tutumunuz da hoş olmadı.

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı Sinan Aksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım sen İnsanlarla dalga geçmek için mi buradasın? 2 saat önce açtığın konuda 20 bin TL ekipman için ayırdım demişsin şimdi diyorsun ki 10-15K bütçem var. Bence sen bütçene net olarak karar ver ondan sonra İnsanlardan yardım iste bence.
    Sacma bir cikis, ust perdeden giris, seviyesiz bir uslup. Sana mi soracak butcesini ayarlarken?

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı AKS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam dalga geçmiyorum bütçemi ayarlamaya çalışıyorum 15 ile 20 arasında da çok fark yok. Biliyorum bir kaç konu artarda açtım maalesef olaylar hızlı gelişti ama sizin bu tutumunuz da hoş olmadı.
    Arkadaşım 20K bütçem var dedin bende sana yardım etmek adına 1 saat araştırma yaptım sana uygun ekipmanları bulmak için.
    Şimdi diyorsun ki bütçem 10-15K arası.. Arada 10K kadar uzanan bir fark var.
    Sana yardımcı olmak adına benim gibi belki kaç kişi araştırma yaptı yani.
    Neyse umarım bu bütçe son kararındır, fikrin değişmez ise yine senin için bi araştırma yaparım.
    AKS bunu beğendi.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Dominar 250D
    Hocam emeğinizi çöp etmek istemem özür dilerim böyle bir mağduriyet doğurduğum için ben 15 bin derken +-5 arasında önerileri de alırım diye düşünmüştüm. Genelde şu kadar çıkabilirsen diye öneriler gelir diye düşünerek bu şekilde yazmıştım.
    Sinan Aksu bunu beğendi.

Motosikleti
    Afrika..
    Hocam emeğinizi çöp etmek istemem özür dilerim böyle bir mağduriyet doğurduğum için ben 15 bin derken +-5 arasında önerileri de alırım diye düşünmüştüm. Genelde şu kadar çıkabilirsen diye öneriler gelir diye düşünerek bu şekilde yazmıştım.
    Tamam kardeşim sıkıntı yok.
    İyi alışverişler.
    AKS bunu beğendi.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Dominar 250D
    Sağolun hocam değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Tamam kardeşim sıkıntı yok.
    İyi alışverişler.
    Bekliyorum hocam

Motosikleti
    Afrika..
    Sağolun hocam değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Bekliyorum hocam

Bir kere kesinlikle deri mont kullanmanı öneririm. Sürüklenmeli kazalarda tekstil montlara nazaran direnç kuvveti daha yüksektir.
    Bütçeni göz önünde bulundurursak Mont kesinlikle bu olmalı.
    Hem yaz, hem kış 10 yıldır bu markanın farklı bir modelini kullanıyorum.
    Yazlık montlar bana pek güvenli gelmediği için yazında kullanıyorum, İç astarını çıkarsan bile, hatta hava kanallarını açsan bile yinede sırt kısmında ufak bi terleme yapıyor. Tek dezantajı bu.
    Ayrıca Havale ile alırsan yaklaşık 1000 TL indirim yapıyorlar.

https://www.motomax.com.tr/4riders-circuit-dana-derisi-korumali-motosiklet-montu-siyah

Eskiden LS2 Kaskları beğenmezdim, ama artık LS2 kasklar güvenlik konusunda fena sayılmazlar.
    Üstelik LS2 Artık ECE 22.06 Sertifikalı ve Havale ile alırsan 200 TL kadar bir indirim mevcut.

https://www.feyizoglu.com/ls2-rapid-2-kapali-kask-beyaz-_58214.html

Eldivenlerden birini iptal edip onun yerine dizlik arayışına geçebilirsin.
    Dizlik konusunda tavsiye veremiyorum çünkü ben pantolon kullanıyorum.

Motosikleti
    symphony200
    Bir kere kesinlikle deri mont kullanmanı öneririm. Sürüklenmeli kazalarda tekstil montlara nazaran direnç kuvveti daha yüksektir.
    Bütçeni göz önünde bulundurursak Mont kesinlikle bu olmalı.
    Hem yaz, hem kış 10 yıldır bu markanın farklı bir modelini kullanıyorum.
    Yazlık montlar bana pek güvenli gelmediği için yazında kullanıyorum, İç astarını çıkarsan bile, hatta hava kanallarını açsan bile yinede sırt kısmında ufak bi terleme yapıyor. Tek dezantajı bu.
    Ayrıca Havale ile alırsan yaklaşık 1000 TL indirim yapıyorlar.

https://www.motomax.com.tr/4riders-circuit-dana-derisi-korumali-motosiklet-montu-siyah

Eskiden LS2 Kaskları beğenmezdim, ama artık LS2 kasklar güvenlik konusunda fena sayılmazlar.
    Üstelik LS2 Artık ECE 22.06 Sertifikalı ve Havale ile alırsan 200 TL kadar bir indirim mevcut.

https://www.feyizoglu.com/ls2-rapid-2-kapali-kask-beyaz-_58214.html

Eldivenlerden birini iptal edip onun yerine dizlik arayışına geçebilirsin.
    Dizlik konusunda tavsiye veremiyorum çünkü ben pantolon kullanıyorum.
    1 saattir yaptigin arastirma bumu? Dar butcesi olan adama deri mont oneriyorsun kisin donacak yazin kurdesen dokecek. Hey Allahim Ls2 al demissin 30 tane modeli var Ls2 nin. Google a kask yazsan Ls2 modelleri cikiyor zaten. Kendin kullandin mi Ls2? Kullandiysan hangi modeli? Fiber miydi plastik mi?

Baslik sahibi guzel kardesim, herkesin yorumunu al yine almaya da, bunlari sakin yapma.

Sana tavsiyem prosev montlara bir bak. Ben kullandim, dustum de. kolumu omzumu kirilmaktan korudu, yeter bu.

Riderdenim veya bikerjeans bi pantolon al. 2.el de bulabilirsin.

Kaliteli ve korumali bir bot al. Bilek ve kaval kemigi korumasi olsun.

Eldiveni sec kafana gore.

Kask konusunda ise, yakin zamanda f/p orani zirve kask arastirmasi yapan arkadas varsa tavsiyede bulunacaktir. 3 senedir kask arastirmasi yapmadigim icin guncel model.ve fiyatlardan haberdar degilim. Biraz arastirmayla cok faydali bilgiler bulabilirsin.

srdrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750 X DCT
    Motora başlayalı 7 ay oldu.
    15 bin lirayı geçecektir; ancak satın aldığım ekipmanlarım şöyleydi:
    - LS2 marka Challenger model kask
    - 4 Riders Mugello kışlık mont
    - Shima Edge Vent yazlık bot (Kışın aldım. Yağışlı havalarda zeminde tutuşu iyi değil).
    - Held Chikara uzun bilekli motosiklet eldiveni
    - Tech 90 korumalı motosiklet pantolonu
    - Dizlikler

Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X
    bu paralara alabileceğin en iyi kask hjc i71'dir gerisi yalandır.

denizz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Hjc fiyat performans olarak en iyi markalarda biri bence bütçenize uygun bi modelini tercih edebilirsiniz.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gereksiz gerilmeye gerek yok, motor için bile zaten tecrübeli üyeler bile sürekli bütçe değiştirerek konu acıyordu bu foruma.

fiyatları gördükce bütçeyi kısma / yükseltme durumları olabilir; zira arkadan cb250 için konu acıp d250e dönmüş karar olarak.

Esas konuya gelecek olursak marka model değil sana mevsim için öneri yapaym; yoksa sectiğin modeller güzel. scorpion kask genelde her kafaya uymaz denemeden alma

Pantolon almıyorsan yaz kış kullanabileceğin bir dizlik al.

Kask zaten yaz kış ortak.

4 mevsim mont alma; yaza ayrı kışa ayrı mont al. 4 mevsim yalan çünkü.

Bot alacaksan 4 mevsim alabilirsin, eğer ayakların çok terliyor ise onu da yaz kış alman dogru olacaktır.

Eldiven de yaz kış ayrı almak gerekli:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)