Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask ve deri mont için öneri ve kullanıcı yorumu

REKLAM ALANI
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana da garip geldi, normalde sigorta ekipmanı görmek istiyor hatta hasar karşıladğı hasarlı ekipmanı alıp kendi imha ediyor diye biliyordum.
    Hadi tanıdık var, vs. onu hallettiler diyelim ama fatura başkası adına. Soyadı tutabilir diye düşündüm ama sigorta şirketi bunu atlamaz. Neyse, işte bu yüzden sigorta şirketleri primleri arttırıyor ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatura arkadaşınızın adına iken size nasıl ödeme yapıyor sigorta şirketi anlamadım.
    Faturanın üzerine alındığı tarihte şu kişiye nakit olarak devredilmiştir ve iki kişinin imzasını atıyorsunuz . Çekici arkadaşta tanıdık çıkarsa ve ben kask götürdüm olay yerinde fotoğrafları vardı kaybolmuş diyor ama şuan yediemin'de duruyor diyor . kazaya karışan karşı araba Makedon plaka olduğu için ordaki sigortanın kuralları Türkiye'ninkine göre değişiklik gösteriyor , örneğin normalde motosikletim büyük ihtimalle perte çıkartın derlerdi şuan hasar kaydı çıkmadan (emin değilim , yurtdışı sigorta olduğu için sadece parayı gönderiyor ve Türkiye'deki sigorta eksperi bakıyor sadece)herhangi bir yere hasar kaydı girişi yapamazlar dedi Türkiye'deki anlaştıkları eksper

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

Faturanın üzerine alındığı tarihte şu kişiye nakit olarak devredilmiştir ve iki kişinin imzasını atıyorsunuz . Çekici arkadaşta tanıdık çıkarsa ve ben kask götürdüm olay yerinde fotoğrafları vardı kaybolmuş diyor ama şuan yediemin'de duruyor diyor . kazaya karışan karşı araba Makedon plaka olduğu için ordaki sigortanın kuralları Türkiye'ninkine göre değişiklik gösteriyor , örneğin normalde motosikletim büyük ihtimalle perte çıkartın derlerdi şuan hasar kaydı çıkmadan (emin değilim , yurtdışı sigorta olduğu için sadece parayı gönderiyor ve Türkiye'deki sigorta eksperi bakıyor sadece)herhangi bir yere hasar kaydı girişi yapamazlar dedi Türkiye'deki anlaştıkları eksper. Normalde böyle şeyler asla yapmam , karşıdaki kişiler geçmiş olsun bile demeden şikayet etmemem için hastaneye geldiler Makedon arkadaş çeviriyle "şikayet etmeyin , motosikletin parasını öderim" dedi , hani benim kemiklerim var ve sanırım burnum 4-5 yerinden kırılmış . Burnumun sol tarafından düzgün nefes alamıyorum 1-2 hafta düzgün yemek yiyemiycem geçmiş olsun diyebilirsin? Elmacık kemiklerimde kırıldığı için yüzümde çökme oluşup onun için ayrı ameliyat olabilirim .
    2-3 ay sonra yeniden ameliyat olucam ve aynı süreci tekrardan yaşıycam bunun içinde özür dileyebilirsin? Bu yüzden adamın arabasına tedbir(araba Türkiye dışına çıkamıyor ve il değiştiremiyor diye biliyorum) bile koymalarını rica ettim .

Hikayeyi okumak istemeyenler için : Adamı ne kadar uğraştırırsam ve maddi zarar verirsem , daha çok mutlu olucam.

Motosikleti
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Faturanın üzerine alındığı tarihte şu kişiye nakit olarak devredilmiştir ve iki kişinin imzasını atıyorsunuz . Çekici arkadaşta tanıdık çıkarsa ve ben kask götürdüm olay yerinde fotoğrafları vardı kaybolmuş diyor ama şuan yediemin'de duruyor diyor . kazaya karışan karşı araba Makedon plaka olduğu için ordaki sigortanın kuralları Türkiye'ninkine göre değişiklik gösteriyor , örneğin normalde motosikletim büyük ihtimalle perte çıkartın derlerdi şuan hasar kaydı çıkmadan (emin değilim , yurtdışı sigorta olduğu için sadece parayı gönderiyor ve Türkiye'deki sigorta eksperi bakıyor sadece)herhangi bir yere hasar kaydı girişi yapamazlar dedi Türkiye'deki anlaştıkları eksper

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

Faturanın üzerine alındığı tarihte şu kişiye nakit olarak devredilmiştir ve iki kişinin imzasını atıyorsunuz . Çekici arkadaşta tanıdık çıkarsa ve ben kask götürdüm olay yerinde fotoğrafları vardı kaybolmuş diyor ama şuan yediemin'de duruyor diyor . kazaya karışan karşı araba Makedon plaka olduğu için ordaki sigortanın kuralları Türkiye'ninkine göre değişiklik gösteriyor , örneğin normalde motosikletim büyük ihtimalle perte çıkartın derlerdi şuan hasar kaydı çıkmadan (emin değilim , yurtdışı sigorta olduğu için sadece parayı gönderiyor ve Türkiye'deki sigorta eksperi bakıyor sadece)herhangi bir yere hasar kaydı girişi yapamazlar dedi Türkiye'deki anlaştıkları eksper. Normalde böyle şeyler asla yapmam , karşıdaki kişiler geçmiş olsun bile demeden şikayet etmemem için hastaneye geldiler Makedon arkadaş çeviriyle "şikayet etmeyin , motosikletin parasını öderim" dedi , hani benim kemiklerim var ve sanırım burnum 4-5 yerinden kırılmış . Burnumun sol tarafından düzgün nefes alamıyorum 1-2 hafta düzgün yemek yiyemiycem geçmiş olsun diyebilirsin? Elmacık kemiklerimde kırıldığı için yüzümde çökme oluşup onun için ayrı ameliyat olabilirim .
    2-3 ay sonra yeniden ameliyat olucam ve aynı süreci tekrardan yaşıycam bunun içinde özür dileyebilirsin? Bu yüzden adamın arabasına tedbir(araba Türkiye dışına çıkamıyor ve il değiştiremiyor diye biliyorum) bile koymalarını rica ettim .

Hikayeyi okumak istemeyenler için : Adamı ne kadar uğraştırırsam ve maddi zarar verirsem , daha çok mutlu olucam.
    Geçmiş olsun.

Tahmin ettiğim gibi yazılmayan detaylar var. Yoksa "bir arkadaşın kaskının faturasını götürdüm kask parası ödediler" deyince hikaye tam oturmuyor.

Geçmiş olsun.

Tahmin ettiğim gibi yazılmayan detaylar var. Yoksa "bir arkadaşın kaskının faturasını götürdüm kask parası ödediler" deyince hikaye tam oturmuyor.
    Bu halde bile biraz naz yaptılar , öbür şekilde imkansız gibi birşey :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

. Bu sabah deri ve tekstil montları denedim aklımda alpinestars bir deri ceket vardı İzmir'de sorduğum motorcuların çoğu yok dediği için Motorcu Aziz'den tüm takımı aldım , denememde , ürün önerilerinde ve ürünlerde indirim sağladılar çok memnun kaldım .Eldivende Dainese'nin deri eldivenlerini denedim , elime çok zor oldu ve çok sert geldi gidonu tutarken hissetmem diye almadım , Parmaklarım kalın oldukları için bilek ve el kısmı olsa bile parmaklardan sıktılar ,üstü tekstil iç kısmı deri olan bir Revit eldiven tercih ettim. Monta gelince görünüş olarak çok hoştu ama çok soğuk havalarda giyilememesi ve yağmur geçirmeside 27Bin TLlik bir monta görünüşü ve birazda olsa dayanıklılığı için garip geldi oraya gidince . Onun yerine 2 tekstil mont alırım dedim içimden 1 kışlık 1 yazlık olarak zaten. Ankara'lı olduğum için soğuğa alışkınım diyip içine kazar giyerek kışlık mont bile almayabilirim :D , sırt korumalarını eksik etmedim , şimdiden hayırlı olsun diyen herkes umarım daha iyilerine sahip olur

Motosikleti
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu halde bile biraz naz yaptılar , öbür şekilde imkansız gibi birşey :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

https://cdn.discordapp.com/attachmen...0c817601d30fd& . Bu sabah deri ve tekstil montları denedim aklımda alpinestars bir deri ceket vardı İzmir'de sorduğum motorcuların çoğu yok dediği için Motorcu Aziz'den tüm takımı aldım , denememde , ürün önerilerinde ve ürünlerde indirim sağladılar çok memnun kaldım .Eldivende Dainese'nin deri eldivenlerini denedim , elime çok zor oldu ve çok sert geldi gidonu tutarken hissetmem diye almadım , Parmaklarım kalın oldukları için bilek ve el kısmı olsa bile parmaklardan sıktılar ,üstü tekstil iç kısmı deri olan bir Revit eldiven tercih ettim. Monta gelince görünüş olarak çok hoştu ama çok soğuk havalarda giyilememesi ve yağmur geçirmeside 27Bin TLlik bir monta görünüşü ve birazda olsa dayanıklılığı için garip geldi oraya gidince . Onun yerine 2 tekstil mont alırım dedim içimden 1 kışlık 1 yazlık olarak zaten. Ankara'lı olduğum için soğuğa alışkınım diyip içine kazar giyerek kışlık mont bile almayabilirim :D , sırt korumalarını eksik etmedim , şimdiden hayırlı olsun diyen herkes umarım daha iyilerine sahip olur
    Güzel günlerde kullan. Bu arada aynı Revit montu kullanıyorum. Çok memnun kalacaksın. Ancak Ankara kışında kullanamazsın.

Güzel günlerde kullan. Bu arada aynı Revit montu kullanıyorum. Çok memnun kalacaksın. Ancak Ankara kışında kullanamazsın.
    Teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler
    Başka bir konudada aynı montu sormuştum size :D
    Ankara kışında kullanamaam zaten şuan Manisa'da olduğum için rüzgarlıkla veya kazakla işimi görür gibi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)