Büyük bir keyifle ve imrenerek okudum, eğlenceli bir anlatım olmuş. Darısı başıma diyeyim daha motor üzerindeki tecrübem 2500 km :D
Büyük bir keyifle ve imrenerek okudum, eğlenceli bir anlatım olmuş. Darısı başıma diyeyim daha motor üzerindeki tecrübem 2500 km :D
Güzel detaylı anlatım için çok teşekkürler. Fotolar olmasa bile gözümde canlandırabildim, sonradan fotolar da göründü gayet güzel oldu.
Hele booking linkleir vermeniz çok iyi olmuş, bu tür gezilerde önemli bir detay. bookingden kendim rastgele bir yer aramaktansa daha önce denenmiş güzel denmiş yerleri tercih ederim. Oralara gidecek olursam bu yazıyı tekrar okuyacağım.
Harika bir gezi olmuş. Uzun detaylı anlatım ve fotoğraflar için çok teşekkürler.
Umarım eşinizle daha nicelerini gerçekleştirirsiniz.
Tebrik ederim, imrenerek okudum. Elinize emeğinize sağlık, anlatım da çok güzel.
Valla darısı başımıza, ne güzel gezmişsiniz. Tebrikler ve daha güzel turlar dilerim
çok güzel gezi olmuş tekerine sağlık
bende özellikle prag ı merak ediyorum yurtdışına çıkayım (vize alailirsem) ilk pass ları geçip sonra prag sonra da kuzey ışıklarını görmeye gideceğim başka hiçbir yeri merak etmiyorum
Elinize sağlık. Bu kıyafet zorunluluğu hangi ülkelerde var? Dahası bu başlık vesilesi ile ab bölgesinde kask dışında motosiklet kullanmak için kıyafet ekipman zorunluluğu var mı? Bilen varmı? Misal geçen yıl Letonya'daydım adamlarda sadece kask vardı. Aartı egsozla (pekçok motorda abartı egsoz var yada yükses sesli egsoz) Riga' nın merkezinde fink atıyorlardı hiçbir polisin de müdehale ettiğini de görmedim.
benzer bi turu araçla yapmayı düşünüyoruz, kenara kaydedeyim, sonra okurum
Hoşgeldiniz.
Ben mi yanlış anladım, Stelvio ve civar passlarda hız kamerası mı vardı?
Abi Prag başlı başına şaheser. Kesinlikle gidilmeli. Tura Belgrad ve Budapeşte dahil edilmeli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Bana polisin söylediği Fransa, Almanya, Belçika gibi Avrupa ülkelerinde zorunlu dedi. Evet çoğu ülkede abartı olmadan hep araçlar motorlar tatlı egzozlara sahipti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Abi evet özellikle Stelvio da var, Google Maps açıktı iyi ki.
Grimsel Pass ta da vardı ben normal kurulan radara yakalandım.
Bu arada kosova, kuzeymakedonya ve Fransa da da eski usul filmlerde gördüğümüz el kamerası şeklinde radarlarla polislere denk geldim pusuda.
Buradan İtalyan polisine sesleniyorum...
Grimsel'e gitmeyiz sanıyorum, en batı Stelvio > Bormio > Umbrail olacak gibi.
Onun dışında Dolomitilerin büyük kısmı var planda. Ama bu radar işi gerçekten çok tatsız oldu şimdi..
Ne yazdılar Grimsel'de? İsviçre polisi korkutur beni =)
Selamlar Almanya'da motosiklet kullanırken kask takma zorunluluğu mevcut ancak diğer ekipmanlar için bir zorunluluk bulunmamaktadır. '(§ 21 a Abs. 1 StVO)' altından konu ile ilgili yasa kontrol edilebilir. Ancak diğer Avrupa ülkeleri için bir bilgim yok.
Kask dışındaki diğer koruyucuların kullanılmaması durumunda bir kazaya karışılmış ise sigorta belli oranda masrafları karşılamayabiliyor.
excellent!!!
Google maps rotası var mı?
Fransa'da sürücü ve arkasindakine fosforlu EN 20471 yelek mecbruriyeti var.
Tebrikler.
Çok güzel keyifli bir tur olmuş.
Paylaştığınız için teşekkürler.
şimdi adac sayfasına baktım evet giymek değil taşıma mecburiyeti varmış.
eldiven giymek mecburiymis.
vay arkadaş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)