servisleri şikayet edelim
Reklamlar
-
arkadaşlar servislerden şikayeti olanları varsa markanın ana sayfasına girip bize ulaşın linkinin altından yazabilir ben hondaya yazdım geri aradılar gereğinin yapılacağını söylediler servise gittiğimde gerçektende gereğinin yapıldığını gördüm lütfen sizde şikayetlerinizi iletin ve en azından motosiklet.net üyeleri olarak bizi hafife almasınlar
Reklamlar
-
aynen katılıyorum honda yamaha okey de yerliler zor gibi kanuni'ye fabrika ziyareti yapacaktık 1 sene oldu hala haber verecekler bir daha yerlimi allah(c.c)göstermesin amannnnn
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
slm nasıl yaptın şikayeti? hondadan kasak aldım parçası yok die tamir yapmıyorlar... nasıl nereye şikayet yapıcam???
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar servislerden şikayeti olanları varsa markanın ana sayfasına girip bize ulaşın linkinin altından yazabilir ben hondaya yazdım geri aradılar gereğinin yapılacağını söylediler servise gittiğimde gerçektende gereğinin yapıldığını gördüm lütfen sizde şikayetlerinizi iletin ve en azından motosiklet.net üyeleri olarak bizi hafife almasınlar
şikayetini tam olarak nasıl yaptın honda ile ilgili ne sorunun vardı senin gönderdigin mail nasıldı. buraya bir copy yaparsan..ve seni aradıklarındda ne dediler yani birazdaha ayrıntılı bilgi verirsen
saygılar...
-
isterseniz baştan alayım googlede honda yaz honda türkiye sayfasına gir oradan motosiklet linkine tıkla anasayfada modeller bayi ağı bize ulaşın gibi linkler var ordan bize ulaşın linkine tıkla dınmı açılan formu doldurup gönderiyorsun 1000 karekter le sınırlamışlar ben servis şikayetimi anlattım basitçe beni aradıklarında servis hakkında müşteri gözüyle görüşlerimi sordular bende şikayetlerimi uzun uzun anlattım
yasin08 adlı üyeden alıntı
slm nasıl yaptın şikayeti? hondadan kasak aldım parçası yok die tamir yapmıyorlar... nasıl nereye şikayet yapıcam???
kardeşim seninki farklı bir sorun bence çözümünü bulamassan git tüketici haklarına dilekçeyle şikayet et mutlaka gereğini yapıyor tüketici hakları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler