Deri Ceket Tavsiye DAINESE vs ALIPNE?
Reklamlar
-
Herkese merhabalar. Yakin zamanda italyadan deri ceket getirecegim, ama alpinestar ve dainese arasinda kaldim. fiyatlar birbirine cok yakin. Kullananlar var ise tavsiye verebilirlermi? Alpinestar bana daha agresif bir goruntu veriyor gibi geldi. Yeni modellerinde kolun ic kisimlari genelde daha elastiki gibi. tamamen deri goremedim. alpine modellerinin boyun kisimlari giyince biraz rahatsiz etti ama balaklava kullandigim icin sorun olmaz gibi.
Reklamlar
-
Geçmişte Dainese Razon kullanmıştım, gerçekten çok kaliteli ve hoş gözüken bir deri ceketti. Kilo alınca satmıştım bir arkadaşa.
-
Alpinstrars ın son modellerinin tasarımlarını hiç beğenmiyorum. Dainese fanboyluğu var bende hafif. O yüzden dainese kesinlikle, ambleminin duruşu yeter ya.
-
-
Marka olarak mesafeliyim Alpinestar'a. Belki ceketleri daha iyidir. Ama kullandığım üst seviye Alpinestar yazlık eldiven 1.5 senede resmen parçalandı. Soküldu, yıprandı değil. Bayağı bayağı parçalandı. Yine kullandığım üst seviye Dainese eldiven yillar sonra halen yeni gibi. Velhasil arada kalsam Dainese'yi seçerdim.
$80'a eldiven satmasını biliyorsan bi zahmet sıkıştırılmış paçavra yerine hakiki deri kullan. Materyal paramparça olurken üzerine diktiğin gösterişli Karbon fiber koruma ne işe yarayacak ki? Benim gibi markacı malları kandırmaya yarayacak tabii ki. Açgözlü keçiler. Nah alırım bi daha Alpinestar.
Ne sinirlenmişim yahu.
-
-
alpinestars hep bana bu marketi hatırlatıyor nedense.
-
alpinestarsın kalıpları çok dar oluyor.
-
bildiğim kadarıyla alpine in derileri daha sert, dainese in bi tık daha yumuşak oluyor.
bende spidi deri ceket var, ona da bi bakın derim.
-
31 Temmuz 2024, 11:10
onu sen model belirtmeden kimse diyemez.tüm markaların seviye seviye modelleri var.aynı seviye modelleri bulucaksınki bakıcaz ona göre bir şey seçicez.bende mesela alırken spidi de çok güzel indirim vardı 7 seneden beri kullanıyorum.tabi denemende lazım deneyince de fark ediyorsun vücuduna göre olan markaları.ben denerken iyi hissettiren oturan alpinestar ile spidi olmuştu.yurt dışından alırkende oradaki çalışan aynı kalitede seviyede ürünleri getirdi hepsini kıyasladık.dainise biraz daha farklı hissettirmişti.ben alternatif spidi montta öneririm ciddi derecede kaliteli bir markadır italyandır.kaç yıldır en ufak bir soyulma boya atma çatlama hiç bir şey olmadı ben kilo almaya başladım hatta zor giriyorum içine.malesef ömür olarak değilde beden olarak montumun sonuna geliyorum gibi duruyor
-
31 Temmuz 2024, 11:49
abi ciddi misin sen?
git dene hangisi üstüne iyi oturuyorsa veya hangisinin görüntüsünü beğendiysen al.
dainese mi alpinestars mı diye soru mu olur =) bir de devasa gamı olan markalar, model de değil komple markaları soruyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Marka olarak mesafeliyim Alpinestar'a. Belki ceketleri daha iyidir. Ama kullandığım üst seviye Alpinestar yazlık eldiven 1.5 senede resmen parçalandı. Soküldu, yıprandı değil. Bayağı bayağı parçalandı.
bunun aynısını Dainese eldiveni için yazacak 5-6 kişiyi doğrudan şu an yakın çevremden tanıyorum.
Alpinestars Dainese'den iyidir falan diye demiyorum da, bunun tam tersi de var yani.
-
31 Temmuz 2024, 12:56
-
31 Temmuz 2024, 13:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)