Tvs raider lastik önerisi
Reklamlar
-
Dostlar merhaba. Su anda ilk motor tecrübemi tvs raider ile deneyimliyorum. 550 km'lik bir sürüş yaptım ancak kendi lastikleri çok kötü. Özellikle bugün ıslak yolda yokuş aşağı 30 ile giderken bile hafif bir frenlemede bile güven vermiyor. Şuan çok param olmadığı için bir kışlık lastik alıp Eylül'de kullanmaya başlamayı düşünüyorum, bu durum çok sorun yaratır mı? Ön lastik 80/100, arka lastik 100/90 tavsiye edeceğiniz lastikler nelerdir? Artışı eksisiyle birkaç alternatif bırakabilirseniz çok sevinirim dostlar
Reklamlar
-
One 100 arkaya 110 takabilirsin...mc50 iyidir
https://www.lastikdeposu.com.tr/mita...i-2024-pmu2175
https://www.lastikdeposu.com.tr/mita...astigi-pmu2177
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Motosikletde yazlik her zaman iyidir.kisin yavas surersin.
istedigin kadar kislik lastik tak yagisli havada guven vermez iki teker oldugundan denge problemi var.
Yazlik lastikle kasim-nisan arasi yavas surmek daha mantikli.
Obur turlu yaz sezonunda gene kislik lastikle tutus problemi yasarsin
-
Konudan bağımsız hocam ben de raider 125 almak istiyorum önümüzdeki haftalarda da sizin yorumunuz nedir paylaşırsanız çok sevinirim.
-
03 Ağustos 2024, 08:48
Kusura bakma biraz geç gördüm. Motor genel olarak güzel, kendi lastikleri kötü ve ekranda bazen vitesi yanlış gosteriyor onun haricinde ilk motorum olduğu için en iyi yorumu ben yapamam ama rahat bir motor bence. Hızlanması son hızı falan zaten sen de biliyorsundur 125lik motor için gayet iyi. Çok hafif motor, motoru yönetmesi kolay. 4 5 bin devirde gidonda titreme var onun haricinde gidon titremiyor diyebilirim. Egzoz sesi de gayet tatmin edici ve bide motor aşırı az yakıyor. Alınca fullemistim. 350km yol yapıp fulledim tekrar ve 280 liralık benzin aldı. Görünüşü de güzel ama bence hintlilerin ayak koyduğu garip demiri çıkarmak gerek. Genel olarak memnunum ama motorda bir ses var onu çözmek istiyorum o beni rahatsız etti. Subap ayarı mi yapılmamış emin değilim sesi şimdi konu açıp aticam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)