Ben Bajajadan yana tercih edbileceğini söyledim apache 200 de var ama burayada sormak istedim kendisi sr dan vazgeçmiyor.
Ben Bajajadan yana tercih edbileceğini söyledim apache 200 de var ama burayada sormak istedim kendisi sr dan vazgeçmiyor.
japon iyidir japon. İlk serilerinden beri kronikli çinli ve hintlilerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
250sr çok satılan bir motor o yüzden parçaları bulunur muhtemelen. Markadan ziyade spor oturuş pozisyonu arkadaşını zorlamayacaksa alınır her türlü. Kronik sıkıntısı olmayan japonlar hem pahalı hem de liste fiyatından satılmıyor. İkinci el japon desen alayının canı çıkarılmış, ne zaman elinde patlar Allah bilir. 250sr alsın memnun kalırsa 450'liği de var, ondan devam eder.
Günahıyla sevabıyla, eğrisiyle doğrusuyla çok şık bir motor. Ben nu motorun tipini çok beğeniyorum. Tabi ki alıyorsak potansiyel sıkıntı ve keleklerine hazır olup öyle almak gerek.
Arka maşa da alaşımmış bu arada...
Bence Honda 2025 model cbr250'ların arka maşasında ahşap malzeme kullanacak. E sonuçta 750cc modelle 250cc model arasında bir fark olması lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)