Evet px200 vespa harika motordur ama 2 zamanlı bir motor için en uzun ömürlüdür demek biraz iddialı olur
Yalnız kolay rektifiye olduğu göz önüne alındığında ve diğer aksamı çok sağlam olduğu da buna eklenirse uzun ömürlü olduğu söylenebilir
Evet px200 vespa harika motordur ama 2 zamanlı bir motor için en uzun ömürlüdür demek biraz iddialı olur
Yalnız kolay rektifiye olduğu göz önüne alındığında ve diğer aksamı çok sağlam olduğu da buna eklenirse uzun ömürlü olduğu söylenebilir
3 Defa km devirdiğini söyleyen ve 300.000 km'de Ybr kullandığını iddia eden bir kuryeyle ben de tanışmıştım. Motor ne kadar basitse o kadar uzun ömürlü oluyor. Tvs Apache 150'ler de dayanıklı makinelerdi.
125cc değil ama benim favorim Yamaha BW's 100
Ybr 125 ve cb 125f denk geldiğim en sağlam motorlar. Cbf150 rahatlık konusunda çok iyi ama her sorduğum cbf 150 kullanıcısı 30k-40k kilometrede bir sandık motor atıyor ve sürekli yağ yakıyor motor ve kullanan kişiler de bakımlarını zamanından önce yapan kişiler. Nesi dayanıklı bunun şimdi?
Uygun fiyatlı olarak orta kasa (2012) tvs Apache 150 tavsiyedir. Fazer 600 ve Apache 150 kullanıcısıyım. Apache yi eşek gibi kullanıyorum 55 bin km de bir kere bile beni yolda bırakmadı, yağ eksiltmedi arıza vermedi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)