Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

motosiklet için benzini hangisinden almalıyız ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    tabiki hayır!!!!! Total'i Oyak aldı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Eski evime yakın Opet vardı, Beylikdüzünde işlek bir istasyondu, bu kadar işlek bir yerde herhalde denetlenmesi falan da düzgündir deyip hep oradan alıyordum, arabaya da motora da. Çalışanları düzgün, gıcık sorun yaşamadığım bir istasyondu. Yıllarca sorun yaşamadım.

    Taşınınca, şimdi eve en yakın Total istasyonu var ama çok işlek değil gibi göründü gözüme, şehrin girişinde eve 1km kadar uzakta BP var, sanayinin girişinde ve çok işlek bir yer. çalışanları düzgün tipler, motora benzin doldururken aman abi taşmasın, damlamasın, boyayı bozuyor dediğimde dikkat ediyorlar mesela terslemiyorlar ya da duymamazlıktan gelmiyorlar, hatta bir keresinde minicik bir damla damladı diye pompacı gitti bez buldu geldi sildi, kusura bakma beyaa dedi, adam daha ne yapsın. Arabaya da motora da buradan yakıt alıyorum. Hem pompa üzerinde pos cihazı var kredi kartı için içeri gidip gelmek gerekmiyor.

    Uzun yolda da opet, bp, shell bu üçü yoksa PO'dan alıyorum. tuhaf isimli şupet bilmemne-pet gibi istasyonlardan mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum ve işlek yerlerden alıyorum.

    motorcu dostu diye reklamlar yapan, instagramda dünya gezen fenomenlere reklam yaptıran bir istasyondan üst üste iki kez benzin aldım, aldığım üstasyonlar o kadar işlek değildi belki ondandır ama performans düşüşü yaşadım, son hızda düşüş ve çok yakma sorunları çıktı, sonradan bir kaç depo başka markalardan da almasam da içim rahat etmedi, maslakta sadece yamaha ve honda bakan bir usta würth markasının yakıt sistemi temizleyici katkısını önerdi, ondan her depoya iki kapak şeklinde bir kaç depo kullandım ve düzeldi, bir daha o istasyonlara uğramadım, belki diğer istasyonları düzgündür bana denk gelen istasyon dandiktir bilemedim.

    Yani Cyan'ın dediği gibi marka değil istasyon seçilir, sorun yaşamadığınız hep aynı istasyondan alın geçin, uzun yolda da işlek ve bilinen markalardan şaşmayın yeter. Hepsi aynı yakıt.
    maximusti, bunu beğendi.

  3. #43

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi benzin konusunu bırakalım şimdi, yeni Panigale hakkında ne düşünüyorsun? Çok köklü değişimler geldi, hoşumada gitmedi değil.
    Bi konu aç da konuşalım :p

    Teknik olarak arşü-alaya çıkarmışlar gibi görünüyor.
    Klasik olarak kanatlardan midem bulandı, farları da 916'dan ilham aldık demişler de yersen tabi.. Çok tutmadım ama yani Panigale aldığımda tipi gram umrumda olmayacağı için beni çok ilgilendirmiyor.
    Yalnız tek maşayı bıraktılar ya, durup durup gülüyorum eşe dosta "biz bunları kitaplarımızda yazdık" diye video atıyorum =))
    Motoseverrr bunu beğendi.
    youtube.com/@bisuruyorum


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)