Aprilia SR 125 alınır mı?
Reklamlar
-
burakalp adlı üyeden alıntı
Ne olduğunu ve neden öyle söylediğinizi anlamadım. Şans eseri forumu görüp üye olup yorum yazdım ama yanlış bir durum mu var acaba? Açabilirseniz sevinirim. Selamlar.
Yukarıda @Nikkfurie ucundan biraz açıklamış Hırbonen Japon severdi ama Aprilia markasına da özel bir ilgisi vardı Sizin bu sorunları okuyup yazmaya başlasa, forumda kan gövdeyi götürürdü...attılar, bence yanlış yaptılar...forumun rengiydi. Daha beter yazanlar hala forumda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Hırbo hepi topu bir tane Honda kullanmış şansına sorun yaşamamış , yukarıda tavsiye ettiği Dio da benzin pompasından sıkıntı yaşayan birçok kullanıcı var..
Yapma hocam, Hırbo'nun nerden çıkacağı belli olmaz...
Reklamlar
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Yukarıda @Nikkfurie ucundan biraz açıklamış
Hırbonen Japon severdi ama Aprilia markasına da özel bir ilgisi vardı
Sizin bu sorunları okuyup yazmaya başlasa, forumda kan gövdeyi götürürdü...attılar, bence yanlış yaptılar...forumun rengiydi. Daha beter yazanlar hala forumda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
Yapma hocam, Hırbo'nun nerden çıkacağı belli olmaz...
Hırbocan geçmişte Triumph Tiger 800 kullanmış (ben Africa'dan önce bir Yamaha'sı var sanıyordum) yani Avrupalı nın tadını almış unutamıyor Aprilia ilgisi bundan ;)
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için ben tabi üst tarafları görmemişim. Sevgiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)