Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aprilia SR 125 alınır mı?

REKLAM ALANI
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı burakalp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne olduğunu ve neden öyle söylediğinizi anlamadım. Şans eseri forumu görüp üye olup yorum yazdım ama yanlış bir durum mu var acaba? Açabilirseniz sevinirim. Selamlar.
    Yukarıda @Nikkfurie ucundan biraz açıklamış Hırbonen Japon severdi ama Aprilia markasına da özel bir ilgisi vardı Sizin bu sorunları okuyup yazmaya başlasa, forumda kan gövdeyi götürürdü...attılar, bence yanlış yaptılar...forumun rengiydi. Daha beter yazanlar hala forumda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hırbo hepi topu bir tane Honda kullanmış şansına sorun yaşamamış , yukarıda tavsiye ettiği Dio da benzin pompasından sıkıntı yaşayan birçok kullanıcı var..
    Yapma hocam, Hırbo'nun nerden çıkacağı belli olmaz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıda @Nikkfurie ucundan biraz açıklamış Hırbonen Japon severdi ama Aprilia markasına da özel bir ilgisi vardı Sizin bu sorunları okuyup yazmaya başlasa, forumda kan gövdeyi götürürdü...attılar, bence yanlış yaptılar...forumun rengiydi. Daha beter yazanlar hala forumda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Yapma hocam, Hırbo'nun nerden çıkacağı belli olmaz...
    Hırbocan geçmişte Triumph Tiger 800 kullanmış (ben Africa'dan önce bir Yamaha'sı var sanıyordum) yani Avrupalı nın tadını almış unutamıyor Aprilia ilgisi bundan ;)

Motosikleti
    Aprilia SR 125
    Teşekkür ederim cevaplarınız için ben tabi üst tarafları görmemişim. Sevgiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)