Hayırlı olsun
Ayna yerine takılanlardan alınabilir eğer kafa grenajına vurmuyorsa, yüksek ihtimalle kütükteki ayna yerlerinde diş vardır diye tahmin ediyorum
Valla bilmiyorum ki
qpkompozit'in sitesinde bugün 4-5 çeşit tutacak görmüştüm oraya bak istersen belki uyan vardır sana
öeh bre yamaha, ne diye orayı kapalı tutmuşsun.. bir sürü fork stem mount takılırdı.
aliex'de vardır birşeyler kesin evet.
Bugun konuştum uygun yok dediler
Gidonunuz üzerindeki 4 adet boşluğu görmüşsünüzdür. O boşluğa aşağıda görselini verdiğim ürün adapte edilebilir diye düşünüyorum. Ürünü üreten yerli firma forumda yasaklı o nedenle ayrıntılı bilgi veremiyorum ve de ortadaki kısımda yer alan firma logosunu siyahla kapattım. Bu navigasyon barını taktıktan sonra gidona monte edilebilen istediğiniz bir telefon tutucuyu kullanabilirsiniz.
Maximusti kardeşimizin verdiği linkleri sonradan açtım, onunkiler benim projeye göre daha mantıklı duruyor.
Hocam bunlar iyide 2019 2022 modelleri icin diyor bunları bende gördüm emin değilim
Depo üstü çanta seçeneklerini inceleyebilirsin. Hem ıvır zıvırı toparlar, hem de telefonu koyarsın.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
sıfır mı aldınız ne kadara aldınız ayıptır sorması
Istanbuldan aldim liste fiyatının 10 lira üstü
Uydurmak bizim işimiz.
AhandaBurada.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)