Uzun bir aranın ardından herkese selamlar.
Bugün itibariyle 450nk almış bulunuyorum. Yaş ilerledikçe kendime macera arıyorum sanırım
[IMG][/IMG]
Henüz 50 km bile yapmadım. Dominar 400 den sonra da tuhaf geliyor açıkçası. Eşimin de artık benimle motosiklete binmeye vakti olmadığından bir değişiklik yapayım dedim.
İlk izlenim olarak sürücü oturuş pozisyonu ve selesi dominar a göre daha rahat geldi. Tabi aynı şey artçı için söylemek mümkün değil. Bildiğin tahta
Ebat olarak da dominar dan küçük hakimiyeti kolay. 174 cm boyundayım ve dominara göre daha rahat basıyorum ayaklarımı yere.
Titreşim konusunda daha iyi.
Lastikler şimdilik fena değil gibi ama uzun sürede ne olur bilemiyorum. Büyük ihtimalle dominar a taktığım mitas sport force ü buna yakarım
Bana kalırsa tek başına kısa ve orta mesafeli geziler için uygun. Ben bir sırt çantası alırım, topcase e falan gerek yok derseniz kullanılabilir.
Ama artcili seyahatlerde kesinlikle dominar.
Frenleri vs henüz tam sert bir şekilde deneyimleyemedim. Uzun vadede yaşadıklarımı da paylaşmaya çalışacağım.
Ha bu arada eve gelince fark ettim. 4 lulerin soketleri çıkmış veya takilmamisti onları kendim taktım