Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kaskımın vizörü sarardı

REKLAM ALANI
    caner aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX750p Benelli bn251 Yamaha Nouvo
    Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım kaskımın şeffaf vizörü sarardı. Yenisi ne şeffaf ne renkli hiç bir yerde satılmıyor malesef. Sararan vizörü nasıl temizleyebilirim, nasıl orijinale daha yakın hale getirebilirim. Görüş açısı olarak bir zararı yok ama çok kötü duruyor kaskın üzerinde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı caner aydın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım kaskımın şeffaf vizörü sarardı. Yenisi ne şeffaf ne renkli hiç bir yerde satılmıyor malesef. Sararan vizörü nasıl temizleyebilirim, nasıl orijinale daha yakın hale getirebilirim. Görüş açısı olarak bir zararı yok ama çok kötü duruyor kaskın üzerinde
    Araba farları için konuşuyorum Sararan far camlarını far cilası ile eski haline getiriyorlar istersen onu bir araştır. bunun haricinde hiçbir kimyasal farları adam edemiyor.
    Bak şu da aklıma geldi. Vizörü birtane oto kuaförcüye götür senin için far cilası ile temizlesinler. Belki cila dan daha ucuza gelir.
    Vizör hakkında birşey diyemeyeceğim çünkü daha önce hiç bunun konusu yapıldığını duymadım
    caner aydın bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Kask ne marka ve model?

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask ne marka ve model?
    Çok kalitesiz bir şey olsa gerek; 2 yılda vizör sarardıysa? Sararma işleri genelde pleksiglas malzemede görülür, pleksiglas vizör yapmaya uygun bir malzeme zaten değil.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    2 yılda camı sararan kask çöp olmuştur..

caner aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX750p Benelli bn251 Yamaha Nouvo
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask ne marka ve model?
    https://www.idefix.com/axxis-eagle-s...aski-p-2782153
    Kaskım bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yılda camı sararan kask çöp olmuştur..
    2 yılda çöp olmuştur lafınıza ithafen soruyorum. Hiç kaza düşme vs olmayan bir kask nasıl çöp olur? Güneş ışınları kabuğu inceltip kaliteyi düşürüyor gibi bi anlam çıkardım yazdığınız mesajdan. Daha açık konuşursanız açıklayıcı olarak sevinirim

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı caner aydın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.idefix.com/axxis-eagle-s...aski-p-2782153
    Kaskım bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

2 yılda çöp olmuştur lafınıza ithafen soruyorum. Hiç kaza düşme vs olmayan bir kask nasıl çöp olur? Güneş ışınları kabuğu inceltip kaliteyi düşürüyor gibi bi anlam çıkardım yazdığınız mesajdan. Daha açık konuşursanız açıklayıcı olarak sevinirim
    Kullandığım hiçbir kaskın camı sararmadı , cam birşekilde bu kadar kısa sürede deforme oluyorsa dış kabuk ve iç darbe emici köpükde özelliğini yitirmiştir diye düşünüyorum yani enerjiyi emme vasfı kalmamıştır , bence kaskı değiştirin risk almaya değmez..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)