2024 Honda CB12F 6000 km inceleme(honest review)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Özlettin kendini beya :D
başka biriyle karıştırdınız sanırım.?
Bugün üye oldum foruma
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Yöneticilerden ricam başlığı 125f olarak düzeltebilirsek arama sonuçları daha sağlıklı olur.
-
Süper inceleme olmuş.
Benim Cb125f de 3000 km olmak üzere.
Rekorum 1.3 lt.
Gayet efendi kullanımda son depoda 340 km yol yaptım.
610 km daha gider diyor yol bilgisayarı.
Göreceğiz bakalım.
-
haluk23 adlı üyeden alıntı
Süper inceleme olmuş.
Benim Cb125f de 3000 km olmak üzere.
Rekorum 1.3 lt.
Gayet efendi kullanımda son depoda 340 km yol yaptım.
610 km daha gider diyor yol bilgisayarı.
Göreceğiz bakalım.
Beğenmenize sevindim haluk bey.
Yakıt tüketimi konusunda yanlış anlaşılmak istemem.
İnsanlar Çinli hintli alsan 0.8 lt fazla yakardın çok mu önemli bu diyebilir.
Burada asıl hoşuma giden motorun sahip olduğu teknolojik üstünlük.0.8 lt az gibi görünsede,diğer rakiplerinden en kötü yüzde 25/30 daha az yakması benim hoşuma gitti.
Ayrıca yakıt tüketimi olarak hondanın sayfasında 1.4 lt belirtmişler. Yalan soylemiyorlarmış. Hoş bir süpriz oldu.
-
Şimdi amatörler gelip vik vik edip canınızı sıkabilirler üstadım. 1.4 ortalama gerçekten müthiş. Elektrikli motor piyasasını da öldürür Honda bu gidişle. Bir tek motorun görüntüsü pek kalıplı gelmedi bana...
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Şimdi amatörler gelip vik vik edip canınızı sıkabilirler üstadım. 1.4 ortalama gerçekten müthiş. Elektrikli motor piyasasını da öldürür Honda bu gidişle. Bir tek motorun görüntüsü pek kalıplı gelmedi bana...
Alp bey ben de aynı şeyi düşündüm.
Bir insan neden 100 km menzilli max 55 km hız yapabilen ilerde çöp olacak makinelere para veriyorlar şaşırıyorum.
Facebook'ta çok moral bozmaya çalışan oldu.
Takmışlar kafaya Abs yokmuş, arka kampanaymış.Umursamıyorum,aldığımm keyfe bakıyorum artık
-
ÜstadMotorcu adlı üyeden alıntı
başka biriyle karıştırdınız sanırım.?
Bugün üye oldum foruma
Haklısın , bikerem düşündüğüm kişi Honda nın açıkladığı rakamdan daha az yaktırırdı , sen onun tırnağı olamazsın katalog 1,4 demiş zaten gelip burda müthiş birşey başarmış gibi yazıp çiziyorsun ;) 125 lik vitesli bir motosikleti bana verin iddia ediyorum 1 lt ile 100 km giderim ki 150 cc varyatörlü sukuturla 1,8 lt ile 100 km yapmışlığım var ama sadece 100 km devamı yok :D
-
Haklısın , bikerem düşündüğüm kişi Honda nın açıkladığı rakamdan daha az yaktırırdı , sen onun tırnağı olamazsın katalog 1,4 demiş zaten gelip burda müthiş birşey başarmış gibi yazıp çiziyorsun ;) 125 lik vitesli bir motosikleti bana verin iddia ediyorum 1 lt ile 100 km giderim ki 150 cc varyatörlü sukuturla 1,8 lt ile 100 km yapmışlığım var ama sadece 100 km devamı yok :D
Nikifirue kardeşım.
Bahsettiğin şekilde 100 500 km yapıp övünmek mantıklı değil.
O yüzden 3000 km lik veri koydum.yoksa 100 km yi çok rahat 0.8 lt ile tamamlarım.
55 km hıza çıkıp gaz keserim. 40 kmh düşünce yavaş yavaş gaz açarım.al sana 0.8 lt.
Buna motor kullanmak denmez ama
-
19 Temmuz 2024, 22:49
Nikifirue kardeşım.
Bahsettiğin şekilde 100 500 km yapıp övünmek mantıklı değil.
O yüzden 3000 km lik veri koydum.yoksa 100 km yi çok rahat 0.8 lt ile tamamlarım.
55 km hıza çıkıp gaz keserim. 40 kmh düşünce yavaş yavaş gaz açarım.al sana 0.8 lt.
Buna motor kullanmak denmez ama
Ona peygamber sabrı derler birader bende öyle bir sabır yok maalesef..
-
21 Temmuz 2024, 21:19
-
21 Temmuz 2024, 23:02
İki Efes Reserve içmediysen bu geziyle gözüme giremessin :D
-
22 Temmuz 2024, 13:51
İki Efes Reserve içmediysen bu geziyle gözüme giremessin :D
Ahahaha. Mahlasları fazla olan arkadaş mı seviyordu Reserve ? Verstappen.
-
22 Temmuz 2024, 17:42
Hocam öncelikle foruma hoş geldiniz 3.görselde attığınız yere nasıl gidebilirim konuma ne yazmam gerekir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)