Rs200 Hızdan Düşme Sorunu
Reklamlar
-
Merhabalar herkese iyi geceler. Motosikletim ile 142km hızları görüyordum, yalnızca 6. viteste kesiciye giriyordu ve direkt hızı kesiyordum. Bu hızlara yalnızca acelem olduğunda çıkmıştım, uzun zaman sonra yetişmem gereken işlerim olduğundan sürat yapmak zorunda kaldım. Yaklaşık 3 aydır 100 km altında seyrediyordum fakat farkettim ki motosikletim 110 kmyi deviremiyor. 4.900Km de ve bakıma girecek randevusu alındı. Merak ettiğim bu neden kaynaklıdır. Sonradan deneme yapmaya çalıştım yine kesiciye sokmadım ama sanki devir saati yukarıya fırlıyor, gaz vuruyor ama gazı yemiyor motor. Var mı bilen birilieri
Reklamlar
-
Debriyaj balatan bitiyor olabilir.
-
Devir yükselip hız yükselmiyorsa debriyajdan şüphelenilebilir , uzun süre şehir içi kullandıysan egzozda kurum oluşmuş olabilir , otoyolda 200-300 km lik kesintisiz bir sürüşden sonra aşırı kurum temizlenebilir , diğer faktörler düşük yakıt kalitesi veya arka lastiğin aşırı basınçla şişirilmiş olmasıdır , çok yüksek kilometrelerde başka sebeplerde konuşulabilir..
-
aynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım. gaz verdiğimde devir yükseliyor ama hız artmıyordu. kavrama yapmıyordu yani.
servise götürdüm, 1500 km de olmasına rağmen balatayı bitirmişim.
-
Bunun için ne kadar ücret ödedin ve ne tavsiye ettiler peki ?
-
mr10ur adlı üyeden alıntı
Bunun için ne kadar ücret ödedin ve ne tavsiye ettiler peki ?
balatayı değiştirdik. bir de ufak tefek bazı parçalar ve yağ da değişti onun yanında.
toplam 6 bin civarı birşey tuttu. yetkili servis fiyatı bu, daha ucuza da yaptırılabilir belki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)