Arkadaşlar merhaba, günümüz fiyatıyla yaklaşık 9.000-10.000 TL kask için bütçem var. Kilit için bir bütçe belirtmedim ama f/p ürünü bir önerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, günümüz fiyatıyla yaklaşık 9.000-10.000 TL kask için bütçem var. Kilit için bir bütçe belirtmedim ama f/p ürünü bir önerinizi bekliyorum.
motomax scorpion hx1 veya covert fx.
Hjc c70 veya ikinci el scorpion r1.
Bulursan ikinci el bell eliminator
Merhaba, kask için LS2 Challenger öneririm, ben de kullanıyorum, rahat bence ben beğeniyorum. 8,500'e almıştım 1 ay önce.
Kilit olarak şu an Amazon'da feci kampanya var, ABUS 8077 disk kilit aldım ben 4bin liraya, birde Onguard Beast zincir kilit aldım, o da 3400'e almıştım.
+ HJC I71'e de bakabilirsiniz kask için.
ille de 10 bin rakamını doldurmana gerek yok. mt thunder sv4 ya da revenge2 modeline bakabilirsin 22.06 standartlarını karşılıyor
Kilitte f/p aramak doğru değil. Motorunuzu bir kere çalınmaktan korusa f/p'si sonsuz olur. ABUS 8077'den başka kilit bakmayın. 2016'da bir kere aldım bir daha da arkama bakmadım. Bunu diskine takabileceğim kadar delik olmayan motorları almayı düşünmüyorum bile. Bu aralar amazon'da 4000 lira. Bedava...
Zincir olarak ise Onguard Beast 8016L kullanıyorum. Hırsızların bu ikiliyi kırmayı göze alması için motorun ya kimsenin görmeyeceği bir yerde olup rahat rahat çalışmaları ya da altından olması lazım.
Bu arada kaskta da ucuza kaçmayın. Kafa gidince kendinize f/p kafa bulamazsınız. HJC Rpha 70 önerebilirim.
disk kilidi bunu öneririm, geçen hafta indirimdeydi 4,087 tl ye aldım ben
https://www.amazon.com.tr/dp/B01AG1M...roduct_details
zincir kilitte aşağıdaki auvray modelini kullanıyorum.
https://www.n11.com/urun/auvray-k-bl...150-cm-7872409
Arkadaşlar herkese cevapları için teşekkürler. Kaskı 8500 liraya ls2 challenger olarak tercih ettim. ilk defa bir kask modeli kafama tam oturduğu için çok mutluyum. O yüzden kask konusunda içim rahat. Kilit olarak Abus 8077 siparişi geçtim. Elime geçince tecrübelerimi paylaşırım. Herkese önerileri için teşekkürler.
Mt revenge ile kaza yaptim. 70 le giderken makaslayan BMW bir primitif bana arkadan carpti. Yerde takla atarken alnimdan kaldirima 1 kez vurdum. Daha sonra asfaltta takla atmaya devam ederken kaski arkasindan ve yine alninda 1-2 defa daha vurdum ( bu sefer cok sert degildi ama) Burnum bile kanamadi. Vizor kirildi ama parcalanmadi. Benim burnum bile kanamadi. Ilk sert darbe yuzunden biraz boynum agridi bir sure. Revenge 2 aldim simdi devam ediyorum kullanmaya.
Not: Disardan baksan vizoru degistir kullanmaya devam et dersin. Kask darbe almamis gibiydi vizor ve cizikleri saymazsak
NEXX X.WST2 modelini öneririm
Yarın ilk defa ufak bir yol yapıcam kask ile. Şuanlık pek tecrübe edemedim ses konusunu fakat 60 km hızla giderken pek bir rahatsız edici durum oluşturmadı. Açık konuşmak gerekirse zaten silikon kulaklık takıyorum o yüzden pek sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ama yine de yarın ki duruma göre haber veririm.
2 yıl boyunca Scorpion Exo-490 modelini kullandım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım fiyatına göre performansından memmnun kaldım. İçeriye çok fazla hava sesi almıyor, pedleri konforlu ve rahat sökülüp takılıyor. Vizör için çeşitliliği var. Genel olarak memnun kalmıştım tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)