TRAFİK ve KASKO yu en hesaplı nereye yaptırıyorsunuz?Motor için trafik sigorta fiyatları 4.000-5000 arasında değişirken kasko fiyatları 20.000- 70.000 arasında değişiyor.BU kadar oynaklık nedendir arkadaşlar?
TRAFİK ve KASKO yu en hesaplı nereye yaptırıyorsunuz?Motor için trafik sigorta fiyatları 4.000-5000 arasında değişirken kasko fiyatları 20.000- 70.000 arasında değişiyor.BU kadar oynaklık nedendir arkadaşlar?
Çünkü 8 haneli apartman yönetemeyecek adamlara ülke yönetimini 20 küsür senedir teslim ettik.
Şair sigorta ve mrt sigortadan fiyat al.genelde bunlardan yaptiriliyor.
Çünkü bir sürü kriteri var. Her sürücü ve motor standart değil. Yaş, tecrübe, motorun fiyatı bulunabilirliği.................. vs.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Dostum motosiklet ve parça fiyatları pahalı olduğu için olabilir mi ? 237 bin tlye 0 vespa aldım. Motosikletin bir farı 20 30 bin tl . Kaskoya 10. tl verdim. Eski bir 2015 r1200 gs im var parça fiyatları malum aksesuarlı 20. tl verdim.
SBM online dan teklif alın, en ucuzunu zaten gösteriyor. En ucuz çıkan firmaya acente ile ulaşıp trafiği yaptırabilirsiniz
Kaskoda ise yukarıda yorumlarda bahsettikleri gibi mrt ve şair sigorta motosiklete yöneldiği için daha sağlam ve ucuz klozlar çıkartabiliyor
Siteye baktım da markalar arasında bajaj bulunmuyor , teklif alamadım
Ben motoru daha bayiden çıkarmadan MRT sigortadan yaptırmıştım trafik sigortası ve kaskoları. Her yıl bitmesine yakın arıyorlar yeniletiyorum. Şimdiye kadar en düşük fiyatlar onlardan çıktı. Ofisleri nerede onu bile bilmiyorum ama kaç yıldır sorun çıkmadan telefonla hallediyoruz işimizi.
Aradım şimdi emre bey çıktı telefona.Proforma telefonu attım bakalım. ne çıkaçak fatura
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)